Sari la conținut

Principalele aspecte pentru a obține cu ușurință un credit sau un împrumut personal

Creditele sau împrumuturile personale nu sunt folosite doar pentru acoperirea unei situații de urgență, achitarea unei datorii sau achiziționarea unui bun. Sunt, de asemenea, o alternativă excelentă pentru a începe sau a începe o afacere de orice fel. Și deși pare un proces dens sau greu de depășit, adevărul este că este exact invers.

Ce este un împrumut personal

aspecte pentru a obține cu ușurintă un credit
Foto de Bicanski în Pixnio

După cum indică și numele, împrumuturile personale sunt credite sau sprijin economic pe care o instituție financiară sau un creditor îl acordă direct persoanei care efectuează procesul sau solicitarea.

Funcția sa principală este de a acoperi nevoi individuale sau, în anumite cazuri, probleme și scenarii pentru care nu există credit anume. Pe scurt, un credit de nevoi personale poate fi folosit pentru orice tip de nevoie sau cerință.

Spre deosebire de împrumuturile de afaceri care, după cum sugerează și numele, se concentrează pe finanțarea unei companii, împrumuturile personale sunt mai ușor de obținut deoarece sumele acordate sunt mult mai mici decât împrumuturile de afaceri. Printre acestea se numără DAE, care nu este altceva decât rata anuală procentuală, care trebuie acoperită conform orelor stabilite cu instituția sau creditorul.

Documentația și cerințele pentru a aplica pentru achiziționarea unui împrumut

După cum am spus anterior, împrumuturile personale se caracterizează prin faptul că au un proces de solicitare mult mai simplu și mai rapid decât alte tipuri de împrumuturi. În plus, timpul de investigare, de către instituție sau creditor, este de obicei de doar câteva zile sau câteva săptămâni.

Dar, care sunt cerințele sau documentele necesare pentru a obține un credit de această natură? Este important de menționat că fiecare instituție are propriile cerințe sau solicitări. Cu toate acestea, majoritatea acoperă aceste cerințe și documente.

Cerințe

 • Să ai o vârstă minimă de 18 ani și maxim 84 de ani (această vârstă se poate modifica în funcție de instituție).
 • Fii o persoană cu activitate comercială verificabilă.
 • Aveți un istoric bun de credit și capacitate de plată.
 • Deține cont de depozit sau card de credit de la instituția la care se solicită împrumutul (această cerință variază în funcție de instituția bancară).

Documente

Identificare oficială și curentă.
Dovada adresei (nu mai mult de 3 luni).
Extras de Cont Bancar.
Dovada veniturilor din ultima luna.
Referințe personale.

Tipuri de credite și beneficii pentru obținerea acestora.

Creditele personale au si diverse tipuri sau variante pe care le poți folosi perfect in afacerea ta.

Împrumut garantat : Aici trebuie oferit un bun pentru a garanta că împrumutul va fi plătit. În caz de neplată, instituția sau creditorul poate păstra garanția.

 1. Împrumut negarantat: După cum sugerează și numele, este un împrumut în care nu există nicio garanție implicată. Cu toate acestea, dacă ați întârziat o plată, va trebui să plătiți dobândă mai mare.
 2. Împrumut de consum: se concentrează pe achiziția de bunuri cu preț ridicat, cum ar fi electrocasnice, mobilier, unelte și ustensile, printre altele. Este un tip de credit care poate fi folosit perfect pentru a vă echipa sau îmbunătăți afacerea.
 3. Credit pentru renovarea locuinței: Deși numele său se referă la o casă sau un apartament, acest credit este ideal dacă aveți nevoie să vă renovați sau să vă proiectați afacerea. Creditele de acest tip sunt mai mari decât cele obișnuite și pot fi acoperite în maximum 5 ani.

Beneficiile împrumuturilor personale în afacerea ta

 • Un credit de nevoi personale, pe langa faptul ca ajuta la acoperirea sau repararea nenumăratelor aspecte ale afacerii, are si alte avantaje foarte importante.
 • Puteți contracta mai mult de un împrumut personal în funcție de capacitatea dvs. de plată.
 • Au o rată a dobânzii și plăți fixe înainte de TVA pe durata creditului.
 • Le poți folosi pentru ce vrei sau în oricare circumstanță.
 • Ele oferă plăți programate care pot fi anticipate.
 • Ele vă ajută să vă stabiliți istoricul de credit dacă nu aveți unul.

Un împrumut, o ieșire

Acum că știți cum funcționează un împrumut personal, este important să vă evaluați modelul de afaceri și să determinați cât de mult aveți nevoie pentru a începe. După aceasta, restul va depinde de angajamentul și dorința ta de a transcende în acest sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *