Sari la con╚Ťinut

­čÜ▓ Bicicleta electric─â este la mod─â: Ai nevoie de finan╚Ťare pentru a ob╚Ťine una?

Bicicleta , ├«n special cea electric─â, este ├«n plin─â expansiune ├«n marile ora╚Öe. ├Än anumite ora╚Öe cum ar fi Bucure╚Öti, Constan╚Ťa sau Timi╚Öoara,┬ápariaz─â puternic pe aceast─â alternativ─â de transport ├«n detrimentul folosirii ma╚Öinii.┬áPe l├óng─â faptul c─â contribuie la protec╚Ťia mediului, serve╚Öte ca un stimulent pentru promovarea s─ân─ât─â╚Ťii fizice ╚Öi mentale a oamenilor. Te g├ónde╚Öti s─â intri pe trendul verde ╚Öi s─ân─âtos de a merge pe dou─â ro╚Ťi? La imprumut.org┬ávedem aceast─â op╚Ťiune ca fiind una dintre cele mai bune pentru a v─â deplasa prin ora╚Ö, dar suntem ╚Öi┬ácon╚Ötien╚Ťi de costul ini╚Ťial┬áimplicat.

exemplu de calcul pentru un credit de 3000 lei de la George BCR

Dacă te-ai hotărât deja să faci parte din acest curent, este posibil să fi încercat unul dintre cele disponibile în parcurile de biciclete electrice care sunt desfășurate pe străzi. Sunt o varianta foarte buna, cu atât mai mult atunci cand începi sa experimentezi acest mijloc de transport. Cu toate acestea, disponibilitatea sa este uneori limitată, mai ales în orele în care coincid începutul și sfârșitul zilei de lucru.

Cum s─â finan╚Ťezi o biciclet─â electric─â

Din acest motiv, credem c─â, dac─â vei folosi bicicleta ├«n mod recurent, poate fi convenabil s─â-╚Ťi iei una a ta. Desigur, a╚Öa cum am men╚Ťionat deja, trebuie f─âcut fa╚Ť─â unei investi╚Ťii care ar putea sugera posibilitatea solicit─ârii de finan╚Ťare. ├Än pia╚Ť─â exist─â biciclete electrice care pornesc de la 3.000 de lei p├ón─â la modele┬ápremium┬ácare┬ádep─â╚Öesc 35.000 de lei.┬áA╚Ťi dori s─â ╚Öti╚Ťi cum s─â achizi╚Ťiona╚Ťi unul dac─â nu ave╚Ťi suficiente economii?┬áV─â spunem noi.

Cu finan╚Ťarea magazinului ├«n sine

ÔÇő

ofertă de bicicletă electrică cu plata în rate
Bicicleta Electrica MTB Carpat C271ME, Roti 27.5ÔÇ│, Motor 250W, Autonomie 60Km. 3.999 Lei
spre magazin
  • Credit instant 100% online. 255,00 Lei / luna in 24 rate.┬á
  • SAU. Pl─âte╚Öte ├«n 3 sau 4 rate cu cardul tau de debit.

Multe magazine si magazine universale ofer─â posibilitatea pl─â╚Ťii in rate a cump─âr─âturilor pe care le faci in unit─â╚Ťile lor sau magazinele online.┬áDe obicei au acorduri cu b─ânci ╚Öi companii financiare pentru a oferi finan╚Ťare direct clientului, care recurge la aceast─â variant─â mai ales la achizi╚Ťionarea de produse cu pre╚Ť ridicat.┬á) Este un proces simplu ╚Öi necesit─â, ├«n general, o procedur─â rapid─â care se poate face online pe site-ul s─âu web sau personal la unul dintre magazinele sale.

Cu un împrumut personal

O alt─â alternativ─â este s─â cau╚Ťi finan╚Ťare pe cont propriu. Aici ve╚Ťi g─âsi o gam─â larg─â de op╚Ťiuni ╚Öi pute╚Ťi compara diferite pre╚Ťuri. Anumite institu╚Ťii ofer─â un ├«mprumut personal de la 20.000 la 300.000 de lei┬ácare urmeaz─â s─â fie rambursat ├«ntre 12 luni ╚Öi 10 ani.┬áAre un pre╚Ť competitiv, deoarece rata┬ánominal─â a dob├ónzii ├«ncepe de la 5,25% (5,38% DAE). Cu toate acestea, acesta va varia ├«n func╚Ťie de termen ╚Öi de suma pe care o solicita╚Ťi. Este interesant ├«n cazul ├«n care dori╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi o biciclet─â de ultim─â genera╚Ťie, deoarece este disponibil─â doar pentru cantit─â╚Ťi mai mari de 20.000 de lei. Cel mai bun lucru este c─â poate fi contractat f─âr─â a te schimba la alt─â banc─â ╚Öi nu necesit─â achizi╚Ťionarea de produse adiacente, ├«n timp ce nici nu exist─â taxe de studiu sau de deschidere.

împrumut pentru o bicicletă electrică

Ce ar trebui s─â cau╚Ťi dac─â finan╚Ťezi o biciclet─â electric─â

V─â spunem mai jos de ce ar trebui s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd c─âuta╚Ťi finan╚Ťare.┬áDup─â cum ve╚Ťi vedea, dob├ónzile, comisioanele ╚Öi linkurile sunt cele mai importante elemente:

Dobânda

Potrivit celor mai recente date disponibile de la Banca Rom├óniei, rata medie a dob├ónzii la creditele de consum a fost de 8,09% DAE ├«n luna Noiembrie. Prin urmare, toate acele credite care ofer─â o dob├ónd─â sub aceast─â medie ar putea fi considerate credite ieftine.┬áPrognozele┬á┬áechipei de┬á┬áanaliz─â imprumut.org sugereaz─â c─â rata medie anual─â echivalent─â (DAE) a creditelor de consum ar putea ajunge la 8,5% sau 9% la finalul acestui exerci╚Ťiu.

Comisioanele

Multe entit─â╚Ťi impun┬ácomisioane de studiu sau deschidere┬ápe creditele lor.┬áAcestea sunt elemente care influen╚Ťeaz─â direct costul total al finan╚Ť─ârii ╚Öi, prin urmare, ├«l fac mai scump.┬áAtunci c├ónd alegi un ├«mprumut pentru a-╚Ťi cump─âra o bicicleta electric─â, este indicat s─â optezi pentru op╚Ťiuni care au comisioane c├ót mai mici.┬áAten╚Ťie la comisionul de amortizare par╚Ťial─â!

Produse legate

Unele b─ânci v─â vor cere s─â v─â deschide╚Ťi cont la ei pentru a putea contracta ├«mprumuturile, ├«n timp ce altele vi-l vor oferi op╚Ťional sub premisa sc─âderii dob├ónzii la credit. Trebuie s─â fii foarte atent, pentru c─â┬áaceste produse sau servicii rela╚Ťionate nu sunt ├«ntotdeauna o idee bun─â, mai ales c├ónd nu te intereseaz─â ╚Öi implic─â un cost adi╚Ťional. ├Än acest caz, ar trebui s─â analiza╚Ťi modul ├«n care va influen╚Ťa costul total al ├«mprumutului.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *