Ce este un avans de salarizare. ­čĺŞ Ce b─ânci ├«l acord─â?

Un┬áavans de salarizare este un tip de credit rapid┬ácare este de obicei acordat de b─ânci cu condi╚Ťii favorabile utilizatorilor┬áconturilor┬álor de┬ásalarizare.┬áEste vorba despre┬áavansarea sumei echivalente cu una sau mai multe salarii┬ádintr-un ├«mprumut care este ├«n mod normal f─âr─â┬ádob├ónd─â, de╚Öi nu este chiar cu totul gratuit.

Exist─â o versiune mai actualizat─â pe acest subiect. Pute╚Ťi verifica aici

Condi╚Ťii generale ale unui avans de salarizare

Ce este un avans de salarizare├Än mod normal,┬áconturile care permit avansul salariz─ârii┬áfac acest lucru ├«n urm─âtoarele condi╚Ťii:

  • Pe termen scurt
  • Suma mic─â┬á(echivalent cu ├«ntre 1 ╚Öi 3 salarii)
  • De obicei, acestea sunt la┬ázero interes
  • De obicei, au o┬ácomisie de deschidere de p├ón─â la 3% din valoarea avansului.

Nu este convenabil s─â se ia aceste avansuri u╚Öor, deoarece, de╚Öi nu percep ├«n mod obi╚Önuit dob├ónda, acestea aplic─â o┬ácomisie de deschidere┬ácare poate fi echivalent─â cu un interes mai mult sau mai pu╚Ťin ridicat.

Dacă, de exemplu, ne acordă un avans de salarizare pentru a ne întoarce în 6 luni fără dobândă, dar cu un comision de deschidere de 3%, în realitate este ca și cum am plăti DAE în valoare de 6% pentru acest împrumut (din moment ce am plătit 3% pentru jumătate de an, 6% dacă ar fi un an).

Ce b─ânci acord─â avans salarizare?

B─âncile care acord─â, sau cel pu╚Ťin admit┬ácererea de avans pentru salarii, sunt multe.

Dup─â cum putem vedea, nu tot ceea ce poart─â numele de ÔÇťsalariu ├«n avansÔÇŁ este acela╚Öi. De exemplu, salariul ├«n avans la anumite b─ânci este mai degrab─â un ├«mprumut personal pentru utilizare, de p├ón─â la 30.000 de lei pe 7 ani, la dob├ónd─â de 7,50%. ╚śi acela╚Öi lucru se ├«nt├ómpl─â cu alte b─ânci.

Dintre cei expuși, modelul salariului în avans ar fi unul cu termen la 30 de zile, ceea ce permite avansarea încasării unui salariu de până la 3 ori pe an fără niciun cost suplimentar.

Dac─â dori╚Ťi s─â consulta╚Ťi ├«ntreaga ofert─â de conturi de salarizare, verifica╚Ťi comparatorul de conturi.┬áPentru orice alte ├«ntreb─âri, folosi╚Ťi┬ácomentariile.┬áTu ├«ntrebi, comunitatea imprumut.org r─âspunde.

Despre imprumut.org:

www.imprumut.org este unul dintre cei mai importan╚Ťi comparatori de finan╚Ťe personale din Rom├ónia.

V─â ajut─âm s─â alege╚Ťi┬ácontul cu cele mai pu╚Ťine comisioane, ├«mprumutul sau ipoteca dotat─â cu cea mai mic─â dob├ónd─â sau cel mai profitabil depozit.┬áOferim sfaturi, trucuri ╚Öi instrumente de calcul, totul gratuit.

Informa╚Ťiile noastre sunt impar╚Ťiale, simple ╚Öi actualizate ├«n mod constant, astfel ├«nc├ót s─â ╚Ötii totul ├«naintea nim─ânui ├«n cel mai scurt timp posibil.┬á├Än finan╚Ťe ÔÇŽ┬áinforma╚Ťia este putere!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 + 16 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.