Ce este un avans de salarizare. ? Ce bănci îl acordă?

Un avans de salarizare este un tip de credit rapid care este de obicei acordat de bănci cu condiții favorabile utilizatorilor conturilor lor de salarizare. Este vorba despre avansarea sumei echivalente cu una sau mai multe salarii dintr-un împrumut care este în mod normal fără dobândă, deși nu este chiar cu totul gratuit.

Există o versiune mai actualizată pe acest subiect. Puteți verifica aici

Condiții generale ale unui avans de salarizare

Ce este un avans de salarizareÎn mod normal, conturile care permit avansul salarizării fac acest lucru în următoarele condiții:

  • Pe termen scurt
  • Suma mică (echivalent cu între 1 și 3 salarii)
  • De obicei, acestea sunt la zero interes
  • De obicei, au o comisie de deschidere de până la 3% din valoarea avansului.

Nu este convenabil să se ia aceste avansuri ușor, deoarece, deși nu percep în mod obișnuit dobânda, acestea aplică o comisie de deschidere care poate fi echivalentă cu un interes mai mult sau mai puțin ridicat.

Dacă, de exemplu, ne acordă un avans de salarizare pentru a ne întoarce în 6 luni fără dobândă, dar cu un comision de deschidere de 3%, în realitate este ca și cum am plăti DAE în valoare de 6% pentru acest împrumut (din moment ce am plătit 3% pentru jumătate de an, 6% dacă ar fi un an).

Ce bănci acordă avans salarizare?

Băncile care acordă, sau cel puțin admit cererea de avans pentru salarii, sunt multe.

După cum putem vedea, nu tot ceea ce poartă numele de „salariu în avans” este același. De exemplu, salariul în avans la anumite bănci este mai degrabă un împrumut personal pentru utilizare, de până la 30.000 de lei pe 7 ani, la dobândă de 7,50%. Și același lucru se întâmplă cu alte bănci.

Dintre cei expuși, modelul salariului în avans ar fi unul cu termen la 30 de zile, ceea ce permite avansarea încasării unui salariu de până la 3 ori pe an fără niciun cost suplimentar.

Dacă doriți să consultați întreaga ofertă de conturi de salarizare, verificați comparatorul de conturi. Pentru orice alte întrebări, folosiți comentariile. Tu întrebi, comunitatea imprumut.org răspunde.

Despre imprumut.org:

www.imprumut.org este unul dintre cei mai importanți comparatori de finanțe personale din România.

Vă ajutăm să alegeți contul cu cele mai puține comisioane, împrumutul sau ipoteca dotată cu cea mai mică dobândă sau cel mai profitabil depozit. Oferim sfaturi, trucuri și instrumente de calcul, totul gratuit.

Informațiile noastre sunt imparțiale, simple și actualizate în mod constant, astfel încât să știi totul înaintea nimănui în cel mai scurt timp posibil. În finanțe … informația este putere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 × 12 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.