Sari la conținut

Găsește un împrumut pentru mașină perfect pentru tine

Cauți un împrumut pentru mașină? Vă prezentăm cele mai bun oferte de împrumut pentru mașină al momentului și vă explicăm caracteristicile și trucurile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a obține condiții de finanțare mai bune.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII:

[toc]

împrumut pentru mașină banner

Costul finanțării unui împrumut pentru mașină

Media DAE pentru împrumuturile de consum este de 8,42%, conform ultimului raport al Băncii Naționale a României din martie 2020. Acest tip de dobândă plasează băncile într-o poziție mai bună în comparație cu dealerii, a căror dobândă crește la 7,80% (10,09% DAE), potrivit unui studiu realizat de experți de la imprumut.org. De fapt, conform raportului, plata unei mașini în rate cu un credit bancar apare mai mult în majoritatea cazurilor, cu excepția cazului în care dealerul aplică o reducere mare pentru optarea pentru una dintre opțiunile lor de finanțare.

În septembrie 2019, înmatriculările auto au crescut cu 18,3% față de anul precedent. Această cifră, deși bună, se alătură scăderilor din restul semestrului, ceea ce înseamnă că, în perioada ianuarie-septembrie a acestui an, unitățile vândute au scăzut cu 7,4% față de aceeași perioadă din 2018.

La imprumut.org analizăm zilnic ofertele de finanțare din Spania. În clasamentul pentru crl msi bun  împrumut pentru mașină puteți vedea promoțiile curente pentru a vă finanța vehiculul.

Cum să obțineți o ofertă bună de împrumut pentru mașină

Pentru a obține mașini finanțate ieftine, pe lângă oferta vehiculului în sine, este important să obțineți și o ofertă bună de împrumuturi auto. Pentru aceasta trebuie să ținem cont de doi parametri

Ce putem face noi

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]Comparați diverse oferte de împrumuturi auto, atât la bănci, la dealeri și la IFN. Cu cât vom compara mai multe oferte, cu atât vom găsi condiții mai bune

 • Nerespectarea primei oferte pe care ni le oferă va fi vitală pentru a obține o ofertă bună

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]Negociază. Cu mai multe oferte în buzunar, va fi posibil să negociem cu fiecare entitate pentru a îmbunătăți condițiile. Dacă nu reușim, putem încerca întotdeauna să negociem într-o altă entitate

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]Înțelegeți condițiile. După ce au fost negociate condițiile împrumutului pentru mașină, va fi important să citiți cu atenție contractul pentru a verifica dacă toate condițiile sunt cele pe care le-am convenit și să cerem orice clauză care nu este înțeleasă pentru a evita neînțelegerile.

Ce caracteristici trebuie să aibă un împrumut pentru mașină

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]DAE sub medie. În prezent, DAE pentru împrumuturile de consum este de 8,42%, conform datelor BNR publicate în martie 2020.

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]Fără comisioane. O ofertă de împrumuturi fără taxe de formalizare va face ca prima lună să nu necesite un efort financiar mai mare, deoarece aceste taxe sunt plătite împreună cu prima tranșă, care, în plus, coincide de obicei cu plata impozitelor, intrarea mașinii și restul de costuri asociate cu achiziționarea unui vehicul.

[fac_icon icon=”check” color=”#81d742″ font_size=”30px”]Fără produse conexe. Deși există legături bancare asociate contractării unui împrumut pentru mașină fără costuri suplimentare, acestea presupun realizarea mai multor documente și mai mult timp pentru a obține banii în contul nostru.

În egală măsură, cel mai bine este să folosiți întotdeauna un simulator de împrumuturi auto care ne permite să cunoaștem costul total al creditului, nu doar plata lunară. Astfel, vom putea cunoaște în număr total și în funcție de banii de care avem nevoie pentru a cumpăra mașina, care dintre toate creditele va fi mai ieftin.

Avantajele și dezavantajele finanțării unei mașini cu o bancă

Este mai bine un împrumut auto la o bancă sau să mergi la companiile de finanțare auto promovate de către dealeri ? Vă spunem avantajele și dezavantajele angajării unui împrumut pentru mașină la o bancă, astfel încât să puteți evalua:

beneficiu

dezavantaje

 • Dobândă mai redusă
 • Condiții mai transparente
 • Da, este un împrumut liniar
 • Posibilitatea de a realiza condiții mai bune dacă avem o relație cu banca
 • Poate implica produse conexe
 • Mai multe proceduri decât finanțarea cu dealerul
 • Mașina nu are reducere pentru finanțarea acesteia în afara dealerului

Alternative la bănci pentru a cumpăra o mașină

Băncile nu sunt singurele unități financiare la care putem merge să ne finanțăm mașina. Astăzi este posibil să găsiți împrumuturi auto la mai multe entități:

 • Concesionarii: concesionarii, în general, lucrează cu băncile pentru a oferi finanțări specifice pentru acea marcă, deși unii au propria lor companie financiară. De obicei, concesionarii oferă împrumuturi auto și renting și leasing de mașini, iar de multe ori au promoții de finanțare.
  • De multe ori permit finanțarea mașinii fără avans, deși pentru aceasta va trebui să negociem.
 • Instituții financiare Nebancare (IFN): aceste entități de capital privat au, de asemenea, printre ofertele lor împrumuturi pentru achiziționarea unei mașini și, în general, tind să ofere condiții mai avantajoase decât împrumuturi în alte scopuri. Aceste împrumuturi necesită rareori obligațiuni, deși puterea de a negocia cu entitatea este mai mică.
 • Platforme P2P: Aceasta este o nouă formă de finanțare bazată pe crowdlending, în care mai mulți investitori privați pun fonduri de împrumuturi pe care le solicită atât pentru finanțarea mașinilor noi, cât și pentru finanțarea mașinilor second-hand sau în orice alt scop. În schimb, vor obține un beneficiu care va fi dobânda pe care o plătim.

În plus, atunci când cumpărăm o mașină, este recomandabil să căutăm ajutorul guvernamental oferit la momentul respectiv, deoarece poate aduce o contribuție economică semnificativă la costul mașinii noastre, mai ales dacă ne gândim să cumpărăm o mașină electrică sau hibridă.

Despre aceasta pagină

Pentru ce este această pagină despre credit și împrumut pentru mașină: cumpărarea unui vehicul nou sau folosit poate fi un beneficiu financiar pe care nu toți și-l pot permite, motiv pentru care mulți oameni trebuie să solicite finanțare pentru a plăti mașina în rate. În această pagină vom găsi care sunt cele mai bune produse pentru a finanța achiziționarea unei mașini și tot ceea ce trebuie să știe clientul pentru a lua decizia care se potrivește cel mai bine profilului și situației sale financiare.

Sursa: informațiile referitoare la caracteristicile unui împrumut pentru mașină sau a unei motociclete și reglementarea acestora provin din Monitorul Oficial de Stat, pe lângă termenii și condițiile împrumuturilor care sunt comercializate în prezent în acest scop.

Metodologie: toate datele referitoare la achiziționarea unei mașini, prețul acesteia și opțiunile actuale de finanțare au fost obținute prin cercetare online și apeluri telefonice către diferitele companii care oferă finanțare.

Despre imprumut.org: Suntem un comparator online de împrumut pentru mașină format dintr-o echipă de specialiști în produse financiare. Prin portalul nostru, utilizatorul poate compara diferite produse de finanțe personale, pe lângă accesarea informațiilor de calitate care le permit să aleagă cel mai bun împrumut pentru mașină.

Avertisment: serviciile oferite de comparatorul imprumut.org sunt întotdeauna gratuite pentru utilizator, întrucât obținem veniturile noastre prin publicitate și produsele care apar ca elemente marcante.