Sari la conținut

Credite rapide – Bani Rapid în contul tău Astăzi

Creditele pentru a obține finanțare rapidă sunt o alternativă pentru a rezolva orice incident neprevăzut în timp util și fără complicații. Comparați gratuit între toate împrumuturile imediate, descoperiți cele mai bune oferte de credite rapide și primiți-le în contul dvs. în doar 15 minute.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI:

[toc]

credite rapide

Ce este un credit rapid și ce caracteristici are?

Înțelegem împrumuturile rapide ca toate tipurile de finanțare care vă permit să obțineți bani rapid și ușor. Între 15 minute și 48 de ore, în funcție de tipul de credit, cu un proces de cerere simplu, în general online și cu puține documente. În cadrul creditelor rapide putem găsi mai multe tipuri, axate pe scopuri diferite.

Motivul principal pentru care creditele rapide sunt online se datorează posibilității de a putea automatiza toate procesele. Fără a fi nevoie ca acesta să fie în timpul orelor de serviciu și să ne poată da un răspuns în doar câteva minute.

Ce tipuri de împrumuturi rapide putem acorda

Opțiunile de a obține credite imediate astăzi sunt foarte variate datorită aplicării tehnologiei în procesele lor, permițând timp de răspuns rapid. Vă prezentăm diferitele tipuri de credite rapide la care puteți accesa și caracteristicile acestora:

Tipul de creditCine le oferă?Caracteristici
Împrumuturi pre-acordateBănci
 • Concesiune în aceeași zi
 • Suma în funcție de client
 • Oferte diferite de până la 0% DAE
 • Trebuie să fii client al băncii
Mini-credite rapideCompanii private
 • Concesiune în 15 minute
 • Între 300 și 800 lei
 • Costul zilnic mediu de 1,1%
 • Fără comisioane
Credite rapideCompanii private
 • Concesiune în 24 de ore
 • Sume de până la 5.000 €
 • Cost mediu între 2% și 5% pe lună
 • Scopuri diferite
Linii de creditCompanii private
 • Concesiune în 24 de ore
 • De la 200 la 5.000 de euro
 • Preț mediu de 2% -5% pe lună
 • Plătești doar pentru ceea ce folosești
Credite de consumSuprafețe comerciale mari
 • Concesiune în aceeași zi
 • Suma dependentă de stabilire
 • Oferte posibile
 • Finanțare la fața locului

În funcție de nevoia de finanțare pe care o avem și de capacitatea noastră de a împrumuta, va fi mai indicat să mergem la un tip de împrumut rapid sau altul.

Cerințe necesare pentru a obține bani urgent

În funcție de tipul de credit rapid la care ne adresăm, cerințele pe care trebuie să le îndeplinim pentru a accesa finanțarea vor varia. Îndeplinirea acestor condiții garantează entității că avem un profil potrivit pentru a ne împrumuta bani și că îl vom rambursa fără probleme.

 1. Un venit regulat suficient. O remunerare justificabilă a unei sume care ne permite să înfruntăm fără probleme rambursarea ratelor rapide ale creditului.
 2. Să ai vârsta legală Vârsta minimă pentru a solicita credite rapide va depinde de fiecare entitate, de obicei între 21 și 25 de ani.
 3. Fiți rezident în România și aveți un document care îl certifică C.I. sau pașaport. Este esențial ca acest document să fie actual la momentul depunerii cererii pentru împrumutul online rapid.
 4. Nu fiți înscris în înregistrările delicte. Deși există micro-entități rapide de credit care acceptă persoane care apar pe aceste liste, este o cerință esențială să nu apară în fișiere precum Biroul de Credit sau similare sau să nu aibă datorii neplătite.

Pentru a evalua dacă îndeplinim cerințele, entitățile ne vor cere să completăm un formular cu datele noastre și ne vor cere să trimitem anumite documente.

Cum să contractezi împrumuturi urgente online pas cu pas

Obținerea de împrumuturi rapide fără hârtie online este deja mai frecventă decât credem, datorită avansării noilor tehnologii, aplicării lor la procesele de cerere și a noii reglementări care permite semnarea la distanță. Fiecare entitate va avea propriile etape de urmat, deși marea majoritate le urmează de obicei:

 1. Alegeți cantitatea și termenul. Deși este adevărat că știm cu toții câți bani urgent avem nevoie, adevărul este că este întotdeauna recomandabil să utilizăm simulatoarele de pe site-urile creditorilor pentru a ști cât de mult vom plăti în funcție de suma și termenul pe care îl alegem.
 2. Completați formularul online cu datele personale și financiare pe care le solicită. Cu aceste informații, entitatea poate analiza dacă profilul nostru îndeplinește cerințele.
 3. Trimiteți documentația: entitățile ne vor cere să trimitem documentația relevantă și astfel vom putea efectua verificările necesare. Verificând documentele, acestea ne pot da aprobarea finală.
 4. Citiți și semnați contractul. Odată cu aprobarea, ne veți trimite un e-mail cu contractul de credit rapid online. Trebuie să o citim cu atenție și, dacă suntem de acord cu clauzele, să o semnăm și să o trimitem din nou.
 5. Odată ce creditorul va primi contractul semnat, contractul va fi formalizat. Atunci entitatea va da ordinul de a transfera banii urgenti în contul pe care îl avem detaliat și va începe termenul împrumutului.

Pentru a face împrumuturile în 24 de ore să fie atât de rapide, cererile sunt făcute integral online. Aceasta implică faptul că trimiterea documentației și semnarea contractului vor fi, de asemenea, prin internet. Deși acest lucru nu se întâmplă întotdeauna și va trebui să mergi la birou.

Documente pentru contractarea unui credit rapid online

Creditele rapide se caracterizează, printre alte avantaje, prin puținele documentații necesare obținerii acestora. Cu toate acestea, trebuie să livrăm un minim de documente, astfel încât entitatea să poată verifica dacă îndeplinim cerințele impuse. În general, cele mai solicitate lucrări sunt:

 • Extrasul bancar
 • Dovada venitului
 • Document de identitate

În ceea ce privește împrumuturile bancare, este de obicei mai comună livrarea documentației în persoană, deși multe entități ne vor cere să ne verificăm identitatea numai dacă suntem deja clienți, permițându-ne să obținem împrumuturi rapide fără documente.

Obțineți credite rapide fără documentație

Odată cu avansarea noilor tehnologii este acum posibilă și obținerea de împrumuturi urgente, fără a fi necesară trimiterea documentației. Datorită diferitelor aplicații de verificare a datelor noastre personale și financiare, entitățile vor putea analiza profilul nostru într-un mod sigur și fără a ne furniza mai multe documentații decât documentul nostru de identitate.

Cum sunt formele împrumuturilor rapide

Pentru a începe cererea de împrumuturi rapide online, trebuie să începem completând un formular. Cu informațiile furnizate, entitatea va putea analiza cererea noastră și va evalua dacă îndeplinim cerințele sale. Prin urmare, fiecare formă a fiecărui împrumut rapid va depinde de datele pe care fiecare creditor vrea să le examineze, deși marea majoritate alege să solicite următoarele:

 • Cantitate și termen. Trebuie să alegem câți bani rapid avem nevoie și când este convenabil pentru noi să-l restituim.
 • Informații personale. Numele, prenumele, data nașterii și numărul documentului de identitate.
 • Detalii de contact Adresa de rezidență curentă, numărul de telefon, e-mailul
 • Situația economică. Venit și cheltuieli lunare fixe, alte împrumuturi restante, venituri alternative …
 • Situația de muncă. Tipul de angajare, nivelul educațional, sectorul, tipul contractului, durata serviciului în companie, categoria de locuri de muncă …

Aceste date vor fi utilizate de către entitatea de împrumut urgent pentru a evalua dacă îndeplinim cerințele și, astfel, să putem decide dacă aprobăm sau nu cererea noastră de a obține bani. Cu aceste formulare vom obține aprobarea prealabilă și după analizarea lucrărilor vom trimite aprobarea finală.

Măsuri de securitate la contractarea de credite rapide

Obținerea rapidă a creditului online este sigură datorită tuturor protocoalelor și reglementărilor de securitate care trebuie respectate pentru a oferi aceste produse pe internet. Dar în rețea putem găsi escrocherii și împrumuturi rapide nelegitime. Din fericire, a ști să diferențiezi între cei doi este foarte ușor ținând cont de unii parametri:

 • NICIODATĂ nu trimiteți bani în avansEste cea mai frecventă formă de înșelăciune. Este format din creditorii creditori care promit să ne acorde un împrumut, dar ne solicită să achităm în avans taxele de formalizare, astfel încât, după ce vor primi banii din acea taxă, ei să dispară. Împrumuturile rapide legitime nu ne vor cere NICIODATĂ să trimitem nicio plată.
  • Dacă ne solicită bani în avans, trebuie să ne uităm dacă este un intermediar sau un presupus creditor care încearcă să ne înșele.
 • Ei NU POT să ne scoată din ASNEF. Aceasta este cea mai comună înșelăciune, deoarece persoanele din ASNEF au mai multe dificultăți în a găsi finanțare prin apariția acestor dosare și ajung la companii „mai puțin cunoscute” care le promit imposibil din cauza refuzului altor creditori de a-și aproba cererea.
  • Lui modus operandi ne spune că poate da – ne de credit, dar nu sunt în ASNEF, astfel încât ne oferă din dosar avocaților schimbare ” taxe sau de gestionare a plătit o dată, fără a da departe banii de credit. Singura modalitate de a dispărea din aceste fișiere va fi ca noi să plătim datoria fără intermediari, deoarece niciun creditor urgent nu are puterea de a ne îndepărta de ASNEF.
 • Verificați securitatea datelor noastre online. Răspunsurile imediate Companiile de credit online  au numeroase protocoale de securitate concepute pentru a ne proteja datele personale și economice pe care le introducem în momentul solicitării. Verificați dacă pagina care oferă credite rapide este sigur că ar trebui să se uite în bara de adrese a benzii de împrumuturi rapide apare unhttps ca ceva sigur lacăt verde și adresa URL a începe pagina cu https.
 • Ne oferă toate informațiile înainte de a face solicitarea. Prin lege, trebuie să avem toate condițiile de credit menționate înainte de a contracta împrumutul. Este dreptul nostru să știm ce contractăm înainte de a face acest lucru, astfel încât entitățile legitime ne vor oferi întotdeauna condițiile înainte de a completa orice tip de formular.

Dacă aveți îndoieli sau suspiciuni că vă aflați în fața unei entități ilegale, trebuie să anulăm procesul de cerere până când verificăm că este o companie legitimă și, mai ales, să nu trimitem niciodată bani în avans, indiferent de motivul pentru care ni se solicită acest lucru. Dacă continuăm să avem îndoieli, cel mai bine este să notificăm autoritățile pentru ca acestea să poată efectua ancheta.

Cum se rambursează împrumuturile personale rapide?

Fiecare tip de credit rapid are un formular de restituire implicit adaptat caracteristicilor sale. De regulă, instituțiile de împrumut rapid pun la dispoziția clienților diferite modalități de rambursare a împrumuturilor lor urgente, astfel încât să poată rambursa creditul solicitat în modul cel mai convenabil pentru ei:

 • Transfer bancar către entitate. Este cea mai obișnuită opțiune la împrumuturile nebancare. Pur și simplu trebuie să dăm comanda de a transfera banii la numărul de cont indicat de creditor. Această formă de rambursare se realizează, de regulă, în servicii bancare online, aplicația mobilă sau la biroul nostru, indicând clar datele noastre în concept.
 • Încasare rapidă. Este o alternativă la cel mai rapid transfer, din moment ce depunem direct banii în contul creditorului, astfel încât îl veți primi instant. Dezavantajul acestei opțiuni este că trebuie să mergem la biroul bancar al creditorului pentru a face restituirea și să ne amintim să identificăm corect plata.
 • Plata cu carduri. Ca și cum ar fi o achiziție online, va fi posibilă efectuarea plății cu card de debit pe site-ul propriu al creditorului. Trebuie doar să accesăm utilizatorul nostru și să detaliem detaliile de plată a cardului acolo unde ne indică restituirea.

Fiecare entitate va detalia în contract forma sau formularele în care putem efectua restituirea. În cazul creditelor personale mai mari, cea mai obișnuită formă de rambursare este debitarea directă a plăților lunare. În fiecare lună, la data convenită, suma ratei va fi automat actualizată în favoarea creditorului.

Ce fac dacă nu pot returna creditele rapide?

Dacă ne aflăm într-o situație în care plata împrumutului rapid solicitat nu este posibilă, cea mai bună opțiune este să mergem la creditor pentru a negocia un nou plan de plată care ne împiedică să ne defăimăm și care se adaptează la noua noastră situație economică. Practic, toate entitățile care oferă finanțare sunt deschise dialogului și negocierii noilor condiții de rambursare dacă le contactăm înainte de apariția implicită.

Printre cele mai comune soluții pe care le propun este să solicitați o prelungire , adică extinderea perioadei de rambursare încă câteva zile (7,14 sau până la 30 de zile suplimentare în funcție de entitate) până când ne putem recupera economia. Deși în timpul prelungirii zilei va trebui să plătim și dobânda corespunzătoare, aceasta este o alternativă mult mai ieftină decât a suporta o neplată.

Ce se întâmplă dacă nu returnez un împrumut urgent?

În caz de neplată, entitățile vor aplica protocolul implicit care va fi detaliat în contractul pe care l-am semnat și, prin urmare, ne-am dat consimțământul că acestea se aplică cu această contingență. În general, aceștia respectă de obicei acești pași:

consecințele de neplată la un credit rapid
consecințele de neplată la un credit rapid

Aceste împrumuturi rapide sunt personale, nu necesită o aprobare sau o garanție. Avem însă o responsabilitate și vom răspunde cu „activele noastre prezente și viitoare”.

Întrebări frecvente: întrebări frecvente despre credite rapide

Creditele rapide pot fi o soluție pentru diferite proiecte în care avem nevoie de bani rapide. Cu toate acestea, acestea nu sunt adecvate pentru toate scopurile, iar caracteristicile lor sunt diferite de alte împrumuturi personale. Prin urmare, de la imprumut.org răspundem la cele mai comune întrebări ale utilizatorilor noștri despre aceste produse:

Cum funcționează creditele rapide?

Împrumuturile rapide sunt o formă de finanțare care ne permite să obținem bani rapid. Astăzi există diferite tipuri, de la împrumuturi cu care să obținem până la 800 de euro în doar 15 minute sau împrumuturi personale rapide, care putem obține până la 5.000 de euro în doar 24 de ore.

Cât costă creditele rapide?

În funcție de tipul de credit rapid și de suma acordată, costul acestuia variază. Mini-creditele au de obicei un cost de 1,1% pe zi, iar liniile de creditare rapide au un interes între 2% și 5% lunar.

Cum se returnează împrumuturile rapide online?

Cu mini-credite rapide se va face printr-un transfer bancar la sfârșitul mandatului.

Odată cu împrumuturile personale rapide, plata este domiciliată în cont și plățile lunare sunt plătite.

De ce nu aprobă solicitarea mea de a angaja bani de urgență?

Dacă nu îndeplinim niciuna dintre condițiile pe care entitatea le cere pentru a avea acces la creditele sale rapide, cererea noastră de credit va fi respinsă. Motivul principal pentru care sunt respinși este acela că primesc venituri insuficiente sau instabile care nu le permit să se confrunte cu restituirea creditului.

Când o să am bani de credit online rapide în cont?

Cererea de mini-credite se caracterizează prin viteza sa. În mod normal, ne vom putea bucura de banii din contul nostru în 15 minute de la livrarea contractului. Deși în alte credite rapide, banii vor dura între 24 și 48 de ore.

Am nevoie de o garanție pentru a obține un credit rapid?

Nu. Creditele care oferă bani rapide sunt o garanție personală, adică nu vor solicita unei terțe persoane sau a unui activ să garanteze că vom returna creditul. Stabilitatea noastră a veniturilor și a locului de muncă va garanta entității că vom putea să achităm taxele lunare.

Ce cerințe trebuie să îndeplinesc pentru a obține credite rapide?

Fiecare entitate va avea propriile cerințe în conformitate cu politicile sale. Deși, în general, ne vor cere să avem peste 21 de ani, rezidenți permanenți în România și să avem un venit lunar. Prin îndeplinirea acestor condiții, ar trebui să putem avea acces la credit rapid fără probleme.

Ce documente am nevoie pentru a acorda un împrumut urgent?

Cele mai multe instituții de credit rapide vor cere cu greu un minim de documentație. Pur și simplu trimiterea actului nostru de identitate curent, o dovadă a venitului și o declarație bancară vor fi suficiente pentru ca entitatea să ne verifice datele și să ne acorde banii rapide pe care îi dorim.

Pot obține un împrumut rapid cu CD-ul expirat?

Da. Atât timp cât avem un alt document valabil care ne dovedește identitatea (permisul de conducere sau pașaportul). Sau cu dovada reînnoirii documentului, nu vom avea nicio problemă în obținerea de credite rapide.

Sunt fiabile împrumuturile rapide online?

Da. Companiile care oferă împrumuturi rapide online au mai multe măsuri de securitate pentru a garanta fiabilitatea site-ului lor. Cu toate acestea, trebuie să fim siguri că mergem la companii legitime și sigure. Există entități de împrumuturi ilegitime care încearcă să ne înșele.

Pot să iau mai multe credite rapide în același timp?

Nu. Nicio entitate nu va permite aceluiași client să aibă două credite curente cu acestea. După ce am rambursat unul, putem solicita un altul cu același creditor. Deși este posibil să solicitați două împrumuturi în același timp la două entități diferite, acest lucru nu este niciodată recomandabil.

Ce fac dacă nu pot plăti împrumuturile rapide pe care le am?

Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să contactăm entitatea unde am contractat împrumutul. Pentru a negocia un plan de plată mai adaptat situației noastre financiare. Printre soluțiile posibile este extinderea termenului pentru a avea mai mult timp pentru a ne echilibra economia sau a împărți plata în rate.

Despre această pagină de împrumut de bani rapid

Pentru ce este această pagină: obiectivul acestei pagini este prezentarea tuturor informațiilor legate de împrumuturile rapide, o finanțare pe care o putem obține în câteva minute pentru sume mici și în câteva ore pentru sume mari. Caracteristicile sale, tipurile de împrumuturi rapide care există, diferențele dintre costul lor și viteza de procesare, unde și modul în care sunt contractate și securitatea acestora sunt doar câteva dintre aspectele acoperite.

Sursa: informațiile privind caracteristicile și reglementarea împrumuturilor rapide, precum și condițiile de contractare, vin, printre alte site-uri de referință, de la Portalul entităților creditoare din Banca Națională a României și Monitorul Oficial al Statului.

Metodologie: datele privind condițiile diferitelor tipuri de credite rapide au fost obținute prin investigarea experților noștri în finanțarea contractelor pentru diferitele tipuri de credite rapide și mini-credite rapide, precum și pe portaluri de informații de referință.

Despre imprumut.org. Suntem un comparator financiar prin care utilizatorul va putea compara sute de produse de finanțe personale. Pe lângă informații obiective și de calitate, permite alegerea celor mai potrivite în funcție de profilul și nevoile financiare.

Observație: Serviciile pe care le oferim sunt gratuite pentru toți utilizatorii noștri, deoarece imprumut.org își primește veniturile prin publicitate și produsele sale prezentate.

Vă ascultăm. De la imprumut.org vrem să vă ajutăm să rezolvați orice îndoială pe care o aveți cu privire la împrumuturi rapide, împrumuturi personale sau orice alt produs financiar, precum conturi sau credite ipotecare. Pentru aceasta, vă oferim următoarele servicii.