Meniu Închide

Împrumut de urgență pentru a plăti chiria ✨ Cum se obține?

Dacă vă confruntați cu finanțele din orice motiv, plata chiriei la timp poate fi o povară uriașă. Indiferent dacă ți-ai pierdut locul de muncă sau te confrunți cu cheltuieli semnificative și neașteptate pentru o reparație auto, s-ar putea să te trezești fără suficienți bani pentru a-ți plăti chiria pentru luna respectivă. Dacă vă aflați într-o situație dificilă, puteți obține un împrumut de urgență pentru a plăti chiria. Iată câteva informații despre cum să obțineți un împrumut de urgență pentru a plăti chiria atunci când sunteți în dificultate.

ENTITATE

SUMA ACORDATĂ

DURATA CREDITULUI

DETALII

SOLICITARE

Credius

800 - 50.250 Lei

6 - 60 luni

Pentru 4.000 lei pe o perioada de 24 luni rata lunara va fi de 244.75 lei


Viva Credit

100 - 5000 Lei

de la o zi la maxim 2 ani

Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi.

Hora Credit

100 - 10.000 Lei

1 zi - 6 luni

Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei

CreditFix

100 - 4.000 Lei

1 - 92 zile

Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile.

FERRATUM

1.000 - 10.000 Lei

1 lună - 12 luni

Prima lună fără dobândă. ARE APP PENTRU MOBIL

FILBO

10.000 - 1.000.000 Lei

12 - 60 luni

Credit pentru Firme si P.F.A. Pentru 10.000 pe o perioadă de 12 luni plătim în total 11.904 Lei

Ocean Credit

500 - 4500 Lei

15 zile sau 3 luni

Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei

CREDIT YES

100 - 15.000 Lei

62 zile - 12 luni

Dacă cerem 1.000 lei pe o perioadă plătim în total 1.200

MAI MAI CREDIT

500 - 15.000 Lei

10 - 60 Luni (5 ani)

Pentru 1.000 Lei pe 10 luni. Plătim: 1.557.66 lei

CREDITPRIME

200 - 4.000 Lei

maxim 24 luni

Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei

AXICARD

Limită de credit 4.000 RON

perioadă flexibilă

Card de credit Master Card.

La o limita de credit de 1.000 RON valoarea totala platibila este 1.059 RON/luna

Provident

500 - 15.000 Lei

12 - 30 luni

Varianta ProviOnline are dobândă mai mică ca varianta ProviAcasă.

Există opțiunea de a plăti în rate săptămânale.

Credit7

200 - 3.000 Lei

5 zile -30 luni

Credit fără dobîndă la primul credit pe o periadă maximă de 15 zile.

GEORGEBCR

maxim 180.000 Lei

maxim 60 luni

soluție integrală de cont bancar cu o linie de credit și card asociat. CEA MAI AVANTAJOASĂ DOBÂNDĂ.

CASHTERO

100 - 10.000 lEI

30 - 90 zile

Primul împrumut fără dobândă dacă este plătit în termen de 61 de zile

LUNARE

100 - 10.000 Lei

61 - 90 zile

Împrumut fără dobândă pentru o sumă de 300 lei care să fie rambursată în 67 de zile.

SOS CREDIT

200 - 12.000 Lei

maxim 60 de luni

La un ămprumut sub 2.000 lei nu cer  certificate nici documente.

VIACONTO

200 - 4.000 Lei

30 zile - 60 luni

Pentru 1.000 RON pe o perioadă de 30 de zile vom plăti 1355.00 RON

CASHBRO

100 - 20.000 Lei

1 - 24 luni

Acceptă Orice istoric de credit, vârsta maximă 75 de ani

CREZU

100 - 10.000 Lei

3 - 12 luni

Ofertă personalizată în funcție de caz

CREDIHELP

100 - 15.000 RON

1 - 730 Zile

Comparator de oferte cu soluții personalizate

Ce este un împrumut pentru chirie?

împrumut de urgență pentru a plăti chiria

Persoanele care au nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti chiria, de obicei, nu pot aștepta încă o lună pentru a efectua o plată. Au nevoie rapid de bani pentru a nu-și pierde apartamentul sau casa. Deși există mai multe organizații locale non-profit și guvernamentale de stat care oferă asistență pentru chirie și granturi, poate dura zile sau chiar săptămâni pentru a primi numerar sau cec de la aceste programe. Datorită cât timp poate dura pentru a primi bani în mână, aceste programe de asistență pentru chirie și granturi nu sunt o opțiune fezabilă pentru mulți oameni care se luptă să-și plătească chiria la timp. Împrumutul de urgență pentru plata chiriei poate fi cea mai rapidă și mai convenabilă opțiune dacă aveți nevoie rapid de bani pentru închiriere.

Ce este un împrumut personal?

Un împrumut personal este un împrumut flexibil care poate fi utilizat în mai multe scopuri, inclusiv pentru cheltuieli de nuntă, consolidarea datoriilor, reparații auto și reparații la domiciliu. Împrumuturile personale în rate sunt oferite de creditori online, bănci și uniuni de credit. Deoarece anumite instituții financiare nu limitează modul în care puteți cheltui fondurile, este posibil să obțineți un împrumut personal pentru a plăti chiria. Împrumuturile personale sunt negarantate sau garantate. Dacă aveți un credit bun, puteți obține un împrumut negarantat care nu necesită garanții. Cu toate acestea, dacă nu aveți un istoric solid de credit, poate fi necesar să obțineți un împrumut personal garantat, care cere garanții.

Înainte de a obține aprobarea pentru un împrumut personal, va trebui să autorizați o verificare a creditului și să completați o cerere. Creditorul vă poate confirma, de asemenea, venitul și angajarea. Diferiți creditori au linii directoare diferite pentru aprobare, așa că este posibil să vă calificați pentru un împrumut personal chiar dacă nu aveți un credit perfect . Dacă nu aveți niciun credit sau un credit prost, ar trebui să solicitați un împrumut personal printr-o uniune de credit, un magazin de împrumuturi sau un creditor online, deoarece aceste instituții tind să aibă linii directoare de creditare mai flexibile.

Ar trebui să iei un împrumut personal pentru a-ți plăti chiria?

Unele dintre motivele pentru care ar trebui să contractați un împrumut personal de urgență pentru a plăti chiria includ următoarele:

 • Convenabil și rapid – Dacă aveți nevoie de fonduri rapid pentru a vă plăti chiria, obținerea unui împrumut personal este una dintre cele mai rapide și mai convenabile opțiuni. Drept urmare, mulți oameni preferă să obțină un împrumut personal de urgență pentru a-și plăti chiria în detrimentul altor opțiuni, cum ar fi programele de asistență pentru chirie.
 • Construiți-vă istoricul de credit – Obținerea unui împrumut personal pentru a vă plăti chiria vă poate ajuta să vă stabiliți istoricul de credit. Dacă aveți deja un istoric de credit, un împrumut personal vă poate spori scorul de credit. Cu toate acestea, trebuie să faceți plățile împrumutului în timp util pentru a vă îmbunătăți creditul. Un scor bun de credit vă va face mai ușor să obțineți un credit ipotecar dacă decideți să cumpărați o casă nouă în viitor.
 • Game largi de împrumuturi – Împrumuturile personale se pot ridica până la 1.000 Lei sau până la 50.000 Lei. Suma maximă pe care o puteți primi se bazează, de obicei, pe scorul dvs. de credit și pe venitul dvs. Chiar dacă puteți împrumuta o sumă mare de bani, ar trebui să împrumutați doar suma de care aveți nevoie pentru a vă plăti chiria. Puteți folosi fondurile dintr-un împrumut personal pentru a acoperi chiria pentru o perioadă lungă de timp, cum ar fi șase luni până la un an.

Cât timp poți rămâne fără să plătești chiria?

O întrebare frecventă pe care o au mulți oameni este cât timp pot rămâne fără să plătească chirie înainte de a fi evacuați.

Fiecare stat are legi de evacuare ușor diferite. În general, chiria se datorează pe 1 a lunii și cu întârziere pe 2 a lunii. Proprietarii cheamă chiriașii de trei ori pe zi, de la 5 la 10. Pe data de 10, proprietarul va da un preaviz de 3 zile, care este un formular dat unui chiriaș care nu și-a plătit chiria la timp. După trei zile, proprietarul poate depune o cerere de evacuare. Odată ce proprietarul solicită evacuarea, acesta nu va mai accepta plăți de chirie. În acest moment, chiriașul nu va putea scăpa de ramificațiile legale ale neplății chiriei.

Dacă proprietarul câștigă evacuarea în instanță, acesta va putea recăpăta în posesia imobilului trimițând executori judecătorești la domiciliul dumneavoastră. Tot ceea ce deține chiriașului va fi scos din locuință de către echipajul de mutare. Toate bunurile tale vor rămâne pe bordură până la ora 17:00, moment în care un autobasculant vă va muta bunurile în depozit pentru 30 de zile.

Cum pot primi ajutor pentru plata chiriei?

Puteți găsi ajutor pentru plata chiriei de la programe de caritate și organizații non-profit. Unele dintre aceste agenții pot oferi ajutor financiar pentru închiriere în mod continuu. De asemenea, puteți solicita asistență pentru închiriere unică sau pentru o recomandare pentru sprijin pentru locuință pe termen lung. Tipul de asistență pe care o primiți va depinde de situația dvs. și de suma fondurilor disponibile.

Când vine vorba de împrumuturi în numerar, creditul prost poate face dificilă calificarea. Dacă vă străduiți să vă calificați pentru un împrumut în numerar din cauza istoricului prost de credit, să căutați ajutor de la programe de caritate, agenții guvernamentale și organizații non-profit poate fi cea mai bună opțiune.

Vă recomandăm întotdeauna să căutați modalități de a economisi pe chirie  înainte de a lua în considerare un împrumut. Un împrumut ar trebui să fie ultima opțiune.

Cum mă calific pentru asistență pentru închiriere?

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească un solicitant pentru a se califica pentru asistență pentru închiriere depind de program. În general, pentru a vă califica pentru asistență pentru închiriere din partea agențiilor guvernamentale, trebuie să îndepliniți cel puțin unele dintre următoarele cerințe:

 • Respectați limitele pentru venituri mici din statul sau regiunea dvs
 • Să ai un statut de imigrare eligibil sau să fii cetățean român
 • Treceți o verificare a antecedentelor și/sau verificarea creditului
 • Furnizați referințe
 • Stabiliți o întâlnire cu un agent

Cum să obțineți împrumuturi de urgență pentru a plăti chiria?

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru plata chiriei, puteți obține un împrumut de urgență  pentru a plăti chiria completând o cerere. Procesul de obținere a unui împrumut de urgență pentru închiriere presupune trei pași:

 1. Aplicație
 2. Aprobare
 3. Decizie

Creditorii online oferă adesea împrumuturi de urgență pentru închiriere persoanelor care au un istoric de credit prost. Prin urmare, dacă aveți un scor de credit prost și un istoric de credit slab, puteți fi în continuare eligibil pentru un împrumut pentru închiriere. Tot ce trebuie să faceți este să completați un scurt formular online pentru a găsi aici un creditor , ceea ce ar trebui să vă ia câteva minute. Asigurați-vă că aruncați o privire asupra ratelor dobânzii înainte de a completa o cerere pentru un împrumut de urgență pentru a plăti chiria, precum și perioada medie de timp de la cerere până la decizie. După ce ați fost aprobat pentru un împrumut, veți primi o ofertă de împrumut. Înainte de a accepta oferta de împrumut, ar trebui să acordați o atenție deosebită termenilor și condițiilor. Dacă acceptați împrumutul, creditorul va depune banii în contul dvs. bancar.

Concluzie

Obținerea unui împrumut de urgență pentru a plăti chiria este unul dintre cei mai buni și mai convenabil pași pe care îi puteți lua dacă vă aflați în dificultate și nu vă permiteți să vă plătiți chiria. Pentru mai multe informații despre cum să obțineți împrumuturi rapide în numerar pentru plata chiriei și alte costuri cu locuința, nu ezitați să ne contactați.

Publicat în Credite

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *