Sari la con╚Ťinut

­čĺ░ Ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie?

Ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie la diverse b─ânci. Nu-╚Ťi face griji, i╚Ťi voi explica cum po╚Ťi lua credit chiar dac─â ai salariul minim pe economie. Vei putea ob╚Ťine ├«mprumutul dorit. Te ├«ntrebi care este solu╚Ťia? ├Ä╚Ťi explic ├«n c├óteva momente.

https://youtu.be/PtEwd_T6D_Y

Dac─â e╚Öti angajat de cur├ónd nu este o problema, tu po╚Ťi ob╚Ťine un ├«mprumut cu salariu minim pe economie chiar la c├óteva luni dup─â angajare.

C├ónd apar cheltuieli neprev─âzute to╚Ťi ne g├óndim ├«n primul r├ónd la un credit de nevoi personale. Procesul de verificare nu mai este a╚Öa de strict ╚Öi de multe ori se poate solicita doar c├óteva documente u╚Öor de ob╚Ťinut.

├Än momentul ├«n care creditorul a verificat c─â ├«ndeplinim toate condi╚Ťiile, putem s─â ob╚Ťinem ├«mprumutul chiar ╚Öi ├«n aceea╚Öi zi ├«n unele cazuri.

Care este salariul minim pe economie în 2021

Am v─âzut ca este posibil s─â ob╚Ťinem un ├«mprumut chiar dac─â avem salariul minim pe economie. Dar ├«nainte de a vedea ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie sa vedem care este acest salariu minim ├«n 2021.

La ministerul muncii reg─âsim un fi╚Öier PDF care ne da informa╚Ťia oficial─â cu privire la aceast─â sum─â.

salariul minim pe economie 2021
Informa╚Ťie preluat─â de la pagina oficial─â a ministeriului muncii (se reg─âse╚Öte aici)

Salariul brut minim pe economie ajunge la 2300 de lei in 2021, de men╚Ťionat c─â este cu 70 de lei mai mare ca cel din 2020. Salariul minim pe economie pentru acele persoane care au studii superioare ajunge la 2350 Lei ╚Öi este egal cu cel de anul trecut.

Acest salariu minim pe economie poate ajunge ├«n cazul anumitor activit─â╚Ťi din domeniul construc╚Ťiilor la o sum─â de 3000 Lei.

Ce împrumut pot lua de la banca cu salariul minim pe economie

[wptb id=1092]
Ce împrumut pot lua de la bancă cu salariul minim pe economie

1. Credit pentru nevoi personale in lei de la BCR

Împrumut pentru nevoi personale DIVERS BCR: Este vorba despre un împrumut fără ipotecă în vederea realizării oricărui tip de proiect personal. No este nevoie să explicăm pentru ce scop avem nevoie de banii respectivi.

trebuie s─â solicit─âm minim 630 EUR (echivalent 3118 RON la cursul valabil la sf├ór╚Öitul lunii noiembrie 2021). Este valabil pentru toate acele persoane care au venituri mici sau pentru cei care au salariul minim pe economie. Se poate solicita acest credit chiar dac─â avem un contrat cu norm─â par╚Ťial─â.

Suma maxima de bani pe care o putem solicita este de: 18.500 EUR (echivalent a 91575 Ron). Va trebui să plătim aces împrumut într-o perioadă maximă de: 60 luni care înseamnă 5 ani de zile.

2. Credit Europe Bank

Se nume╚Öte Avantaj Instant. Este vorba despre un credit de consum f─âr─â garan╚Ťie ipotecara ╚Öi este destinat acelor persoane fizice care doresc s─â satisfac─â diferite nevoi cum ar fi evenimentele de familie achizi╚Ťia de bunuri.

Putem cere de la ei echivalentul a 300 euro p├ón─â la echivalentul a 7500 EUR  cu o perioad─â de rambursare de 6 ÔÇô 60 luni.

3. Credit nevoi personale in lei, ING Bank

Împrumuturile ING Personal: Credit fără ipotecă care este destinat pentru diferite scopuri cum ar fi

 • Achizi╚Ťie de bunuri,
 • Amenajarea ╚Öi reamenajarea locuin╚Ťei,
 • Finan╚Ťare studii ╚Öi, sau vacan╚Ťe,
 • Cheltuieli neprev─âzute,
 • Organizarea nun╚Ťii sau a altor evenimente.

Nu trebuie s─â d─âm explica╚Ťii cu privire la scopul creditului. Putem s─â cerem un minim de 445 EUR (care ├«nseamn─â 2.200 RON). Suma maxima pe care o putem ob╚Ťine este de 13.350 EUR (care este aproximativ 66.000 RON). Perioada minima a creditului este de 12 luni, adic─â 1 an de zile. Perioada maxima fiind de 5 ani de zile.

Dac─â vrem un credit de la ING va trebui s─â ├«ndeplinim c├óteva condi╚Ťii:

 1. Trebuie s─â ne ├«ncadr─âm ├«n v├órsta maxim─â de 63 de ani pentru femei ╚Öi 65 de ani la b─ârba╚Ťi
 2. Se cere de asemenea o vechime minima în muncă la de 6 luni de zile la locul de muncă actual și trebuie să putem demostra că avem un minim de
 3. 1 an de zile vechime de munc─â chiar dac─â este la alt loc de munc─â.

ING Bank este una dintre b─âncile care ├«╚Ťi acorda credite cu buletinul chiar pe loc sau ├«n aceea╚Öi zi.

4. Garanti Bank

De la Garanti Bank putem cere cu împrumut maxim 13.700 EUR (echivalent 67000 RON) pe o Perioada minima de 12 luni și Perioada maxima de 5 ani de zile.

5. Raiffeisen ÔÇô ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie

La Raiffeisen Bank putem ob╚Ťine banii ├«mprumut ├«n aceea╚Öi zi dac─â veniturile noastre sun registrate la ANAF.
Putem împrumuta echivalentul în lei de minim 500 Euro și un maxim de 20.000 de euro. Perioada împrumutului nu poate depăși 5 ani de zile

Au un tip de ├«mprumut care se nume╚Öte Flexicredit care este destinat celor cu venituri mici sau celor care ├«ncaseaz─â doar salariul minim pe economie. Nu trebuie s─â facem dovada cump─âr─âri vreunui bun. Cu acest tip de credit putem ob╚Ťine o sum─â maxim─â de 7.600 EUR (37600 lei) ╚Öi va trebui s─â ├«l pl─âtim pe o perioad─â cuprins─â ├«ntre 6 ╚Öi 60 luni.

Condi╚Ťiile pentru a ob╚Ťine un credit de la Raiffeisen:

 • V├órsta solicitantului trebuie s─â fie intre 21 si 65 ani
 • Este necesar un venit minim net de 1.200 lei
 • Trebuie s─â avem o vechime de minim 3 luni la locul actual de munca.
 • Nu trebui s─â avem alte credite ├«n executare
 • Se verific─â dac─â avem alte credite anterioare rambursate cu ├«nt├órzieri

6. Patria Bank

Aceast─â Banc─â i╚Ťi poate acorda un credit imediat chiar dac─â ai doar salariul minim pe economie.
În cazul în care nu lucrezi cu normă întreagă și ai un venit de 500 lei pe lună vei putea solicita un credit la această bancă fără să fie necesare prea multe documente suplimentare.
Pot solicita un credit salaria╚Ťii, pensionarii ╚Öi chiar acele persoane care se afl─â ├«n ╚Öomaj. Putem ob╚Ťine un maxim de 7000 lei cu acest tip de ├«mprumut.

7. Banca Transilvania

Banca Transilvania în edificiu istoric
Norbert Csaba, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Creditul Practic BT: Este un credit de nevoi personale. Nu este nevoie de garan╚Ťie ipotecara ╚Öi este vorba despre un ├«mprumut modern ╚Öi bastante flexibil. Nu trebuie s─â specific─âm destina╚Ťia banilor solicita╚Ťi. Suma maxima pe care o putem ├«mprumuta de la Banca Transilvania este de 100.000 lei.

Au un simulator online de ├«mprumut unde putem s─â alegem durata creditului ╚Öi ratele cele mai potrivite pentru situa╚Ťia noastr─â particular─â. Acest credit se poate solicita pe internet sau direct la ghi╚Öeul b─âncii.

Avem la dispozi╚Ťie o perioad─â de maxim 5 ani pentru a pl─âti acest ├«mprumut.

Banca Transilvania este una dintre pu╚Ťinele institu╚Ťii financiare care nu respinge ─ân mod automat acele persoane care sunt ├«nscrise ├«n Biroul de credit. Ei au ├«n vedere situa╚Ťia personal─â a fiec─ârui client ├«mpreun─â cu al╚Ťi factori.  Vor ╚Ťine cont de asemenea de c├óte zile de ├«nt├órziere este vorba ╚Öi despre la suma de bani rela╚Ťionat─â.
La BT accept─â clien╚Ťii care au un contract pe perioad─â nedeterminat─â ╚Öi care au un minimum trei luni vechime la locul prezent de munc─â.
Banca Transilvania ofer─â credite celor care au salariul minim pe economie.

8. Ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie ÔÇô OTP Bank

Credit nevoi personale fara s─â fie necesar─â o ipoteca: Se puede acorda pentru a fi destinad nevoilor diverse. Suma minima: 140 EUR (echivalentul a 690 RON), Pute╚Ťi s─â ob╚Ťine╚Ťi un ├«mprumut cu OTP Bank chiar ╚Öi ├«n cazul ├«n care ave╚Ťi doar un program de 2 ore pe zi ╚Öi ├«ncasa╚Ťi suma corespunz─âtoare salariului minim pe economie pentru acele 2 ore pe zi. Putem cere o suma maxima de 14.800 EUR (echivalentul a 73000 RON). Perioada de Rambursare este cuprins─â ├«ntre 6 ╚Öi 60 de luni.

9. Ce împrumut pot lua de la bancă cu salariul minim pe economie dacă sunt pensionar peste 70 de ani

Orice persoană care are o vârstă înaintată poate apela la Patria Bank. De multe ori au oferit credite persoanelor avansate în vârstă de până la 75 de ani. Termenul de rambursare a acestui credit de la Patria Bank este între 6 luni și 36 de luni.

Pentru a r─âspunde la ├«ntrebarea ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie? v─â prezint Idea Bank de unde putem ob╚Ťine un ├«mprumut dac─â avem un minim de 650 de lei pe lun─â ca salariu, ╚Öomaj sau pensie.

Este vorba despre o bancă mică și care are un formular de solicitare a creditului în pagina sa web. Putem folosi de asemenea simulatorul său de credit pentru a putea vedea rata lunară pe care va trebui să o plătim.

10. Unicredit Consumer IFN

Au rate lunare ├«ncep├ónd de la 41 lei pe luna,  ╚Öi au credite pe termen scurt. (ucfin.ro). Se cere un venit minim de 450 de lei ╚Öi o v├órst─â maxim─â de 70 de ani.

Putem să avem o Rata fixa sau una flexibila iar suma maxima la Unicredit IFN este de 100000 lei. Nu este nevoie de ipoteca iar împrumutul poate fi plătit în maxim 6 luni. Se poate solicita acest credit prin internet sau direct la ghișeu și este nevoie de cele mai multe ori să prezentăm doar Buletinul.

11. BRD

Oferta celor de la BRD este creditul Expresso, cu un maxim 130.000 de lei ce se poate plăti pe o perioadă de maximum cinci ani. Se acordă doar cu buletinul și cu verificarea ventilurilor personale la ANAF.

La BRD avem o perioad─â de gra╚Ťie care ajunge la 6 luni de zile ├«n cazul anumitor circumstan╚Ťe personale neprev─âzute.
Acest ├«mprumut de la BRD nu cere s─â declar─âm destina╚Ťia ╚Öi nu trebuie s─â oferim nici o justificare. Suma minima pe care o acord─â este de 200 EUR (echivalent 990 RON). Suma maxima: 15.000 EUR (echivalent a 74000 RON). Perioada de Rambursare de la 6 la 60 luni.

12. ATE Bank

Credit normal de consum: Un ├«mprumut de nevoi personale f─âr─â explica╚Ťii. Se poate cere ├«ntre 500 EUR (echivalentul in RON) ╚Öi echivalentul ├«n RON a 15.000 EUR pe o perioad─â de 6 ÔÇô 60 luni.

13. Libra Bank

R─âspunsul la ├«ntrebarea ce ├«mprumut pot lua de la banc─â cu salariul minim pe economie aici se nume╚Öte Libra Simplu Special: Este un Credit destinat satisfacerii oric─ârui tip nevoi personale, ╚Öi este acordat angaja╚Ťilor. Suma minima care se poate solicita: 111 EUR (echivalent 550 RON). Suma maxima acordat─â: 22.200 EUR (echivalent 110000 RON). Rambursare pe o perioad─â de la 6 la 60 luni.

14. CEC Bank

Palatul CEC Bucureștii
Diego Delso, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Un ├«mprumut fara ipoteca complet care are o asigurare de via╚Ť─â si alta de ╚Öomaj. Maximul acordat este de 9.200 EUR ╚Öi poate urca p├ón─â la max 50000 RON pentru acei clien╚Ťi care primesc salariul sau pensia in cont la CEC Bank.

Trebuie s─â primeasc─â salariul prin CEC Banc pe toata durata contractului de credit). Perioada minima de rambursare: 12 luni (fara nici o perioada de gra╚Ťie). Perioada maxima de plat─â: 60 luni.

15. Alpha Bank

├Ämprumutul Rapid Alpha Rapid: Un credit care este destinat pentru orice fel de necesit─â╚Ťi personale ÔÇô este valabil ╚Öi pentru cei care au salariul minim pe economie. Nu este nevoie s─â justific─âm utilizarea fondurilor.

Putem cere echivalent ├«n RON de 500 EUR ╚Öi un maxim echivalent en RON de 10.000 ÔéČ maxicu condi╚Ťia de a rambursa totul ├«ntr-o perioad─â de maxim 60 de luni.

16. Banca Comerciala Feroviara

Credit de nevoi personale fara nici un fel de garan╚Ťii reale: ├Ämprumutul pentru nevoi personale se acorda pentru orice fel de proiect personal. nu este necesar s─â specific─âm sau s─â justific─âm destina╚Ťia banilor. Putem cere ├«mprumut o sum─â de p├ón─â la 10.000 EUR (echivalent RON). Perioada maxima: 120 luni adic─â 10 ani

17. Banca Românească

Este vorba despre un credit f─âr─â comision lunar. Se poate ob╚Ťine o sum─â cuprins─â ├«ntre echivalentul ├«n RON a 450 EUR p├ón─â la un maxim de 10.200 EUR. Se poate pl─âti pe o perioad─â de p├ón─â la 5 ani de zile

Acum știi ce împrumut pot lua de la bancă cu salariul minim pe economie.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *