Sari la conținut

▶ De unde poți împrumuta bani DACĂ NU LUCREZI

Nu știi de unde poți împrumuta bani dacă nu lucrezi? Vrei un credit dar nu ai în acest moment un loc de munca? Ai totuși un anumit venit lunar dintr-o sursa pe care o poți demonstra?

Poti obține un credit fara a avea un loc de munca numai când poți demonstra o altă sursă de venituri.

Din păcate soluția este să apelăm la instituții care deși sunt legale de multe ori au practici foarte asemănătoare cu cămătarii. Este vorba despre Instituțiile Financiare Nebancare. Un IFN iți poate acorda bani chiar aproape pe loc (in unele cazuri chiar în 30 min).

Numele entității.Suma AcordatăDurata credituluiDetaliiSolicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
FERRATUM 200 - 19000 Lei 15 - 45 de zile Primul Credit Gratis maxim 1900 Lei. La sume mai mari de 1900 Lei au perioade de rambursare mai mari. SOLICITĂ!
CREDIUS 1500 - 50.000 Lei 12 - 60 luni La un împrumut de 2500 lei pe o perioada de 12 luni vom plăti in total 3396.56 lei SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

Caracteristici principale ale faimoaselor IFN

 • de unde poți împrumuta bani dacă nu lucreziIFN-urile sunt instituții legale, sunt autorizate.
 • Majoritatea cererilor de credite se răspund într-o perioadă nu mai mare de 24 ore.
 • Banii se primesc direct în contul bancar al solicitantului.
 • Acestea pot oferi de obicei împrumuturi fără a fi angajat doar prin intermediul internetului.
 • Rambursarea creditului fără salariu se poate face în rate săptămânale, lunare sau prin plata integrală a sumei totale.
 • Nu te sfătui să ai întârzieri deoarece dobânzile de penalizare au valori foarte ridicate și va fi greu sa facem față cu datoriile

Avantaje și dezavantaje ale unui împrumut pentru cei care nu lucrează

Avantaje
 • Este posibil să obținem un credit fără dobândă. Dacă ești un client nou majoritatea instituțiilor au promoții pentru clienții noi cu oferte de o anumita perioadă de timp fără a percepe dobânzi,
 • Solicitarea se face repede. În maxim 20 de minute vei putea completa cererea de credit.
 • Totul merge ca pe roate. Din momentul completări formularului de solicitare până la primirea banilor în cont pot să tragă doar câteva ore.
 • Aplicații pentru telefoane mobile. Majoritatea IFN-urilor au aplicații de mobil care sunt foarte ușor de folosit. Veți putea astfel face orice fel de gestiune ușor și rapid.
 • Nu mai ai nevoie de hârțogărie. Pentru un credit ce se poate cere doar cu buletinul, actul tău de identitate alături de un extras de cont este mai mult decât suficient.
 • Se pot folosi banii cum vrem. Nu este necesar să dăm explicații cu privire la scopul creditului pe care îl luăm chiar și fără loc de muncă.
 • Poți face cererea de unde vrei. Datorită faptului că procesul este complet prin internet no mai trebuie să stăm la coadă sau să ne deplasăm.
Dezavantaje
 • Costurile sunt foarte exagerate. Dobânzile încep de la 0.5 % pe zi și pot ajunge până la 2 % pe zi. Suma totală de rambursat poate ajunge la cote de neimaginat.
 • DAE este foarte mare. Datorită acestei dobânzi zilnice foarte mare, obținem ca rezultat o Dobândă Anuală Efectivă și mai mare, aceasta poate fi cuprinsă între 1000 și 6000 %.
 • Dobânzi de penalizare. Dacă nu poți să achiți la timp datoria, se aplică dobânzi de penalizare care pot ajunge chiar la 50 % mai mult decât dobânzile zilnice.
 • Perioade de rambursare foarte reduse. Marea majoritate a împrumuturilor pe care le putem lua fără venit care nu depășesc perioadele de rambursare de 30 – 35 zile.
 • Sume destul de mici. Valoarea creditelor pentru persoanele fără loc de muncă nu vor depăși suma totală de 4000 lei.
 • Limitarea la numărul de credite pe care le avem în derulare. Nu este posibil să facem un nou împrumut la o companie dacă avem deja un credit activ.

De unde poți împrumuta bani dacă nu lucrezi ajutându-te de istoricul tău bancar

Dacă nu avem cum să justificăm că suntem angajați nici cu un contract de muncă, nici cu o adeverință de venit, poți să te justifici cu istoricul bancar. De fapt, este cea mai bună metodă de a obține un împrumut pentru persoane care lucrează ca zilieri.

Dacă putem dovedi că în ultimele șase luni de zile am primit ăn cont o anumită sumă de bani avem șanse foarte mari de a putea obține împrumutul. Desigur că nu trebuie să avem restanțe la plata altor credite și, mai ales, să nu avem nici o înregistrare la Biroul de Credite.

Anumite bănci accepta ca formă de venit dividende, venituri din drepturi de autor, sumele obținute in urma unui contract de închiriere, venituri de PFA, rente viagere, s.a.m.d.

Poți face depuneri constante pe contul tău bancar ca și cum ar fi că altcineva depune acești bani și în acest fel poți avea un istoric bancar care va arăta că primești bani luna de lună.

Suma maximă a împrumutului este calculată în funcție de venit. Nu vei primi sume foarte mari dacă ești plătit cu salariul minim pe economie. Dacă decizi să oferi o garanție, suma maximă va fi cel mult 75% din valoarea calculată de evaluator, nu din valoarea reală de piață.

Dacă nu ai cel puțin o adeverință de venit, vei putea să să împrumuți maxim 1500 lei de la anumite IFN-uri. Datorită acestei situații, în cele mai multe cazuri dobânda este exorbitantă.

În România se poate lua bani împrumut fără carte de muncă. Atunci când ai nevoie de bani, poți să iei un credit online chiar dacă nu ai carte de muncă sau contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Poți să obții un împrumut dacă oferi o garanție

Când vrei să iei un împrumut dar nu ai nici măcar carte de muncă, vei putea să aduci garanții pentru a obține suma dorită. Va trebui să pui gaj un bun fizic sau imobiliar dacă vrei să primești un împrumut substanțial. În acest fel creditorul se va asigura că va recupera banii împrumutați. Nu vei rămâne fără bunul respectiv dacă plătim ratele la timpul lor.

Easy Credit oferă credite cu acordare în  maxim 48 de ore, daca ai o casa, un apartament sau chiar un teren intravilan și semnezi intabularea ipotecii in favoarea lor, putem obține o sumă de până la  100.000 de euro sau contravaloarea in lei. Acest împrumut de bani fara a fi angajat va trebui dat înapoi  într-o-o perioadă maximă de maxim 60 de luni.

De unde poți împrumuta bani daca nu lucrezi

Instituții cum ar fi Viva Credit, Ferratum, Simplu Credit, Provident, IFN Extra Finance, Cetelem etc., sunt instituții financiare nebancare ce pot oferi sume substanțiale, destinate unor nevoi urgente doar in baza actului de identitate.
Condițiile de acordare a creditelor fără loc de muncă sunt similare la toate instituțiile
Vârsta peste 18 ani și domiciliul permanent in Romania. Durata creditului, în general, este de maxim 45 de zile.
Pentru sume mai mari și perioade de finanțare mai extinse accesibile acelor persoane care nu au un loc de munca sau care nu au un contract, avem varianta creditelor de consum cu garanție imobiliara (ipotecă). Acestea sunt oferite de mai multe IFN-uri ce pot oferi sume egale cu valoarea totală a ipotecii.

Întrebări frecvente despre credite fără venit


2 comentarii la „▶ De unde poți împrumuta bani DACĂ NU LUCREZI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *