Mini Credite Rapide. 5 Alternative la Împrumuturile Bancare

Am ├«n╚Ťeles ├«ntotdeauna c─â pentru a avea mini credite ├«n sarcinile noastre de rutin─â, trebuie s─â mergem la banca noastr─â obi╚Önuit─â┬áprintr-un proces de evaluare fizic─â, psihologic─â ╚Öi monetar─â de c─âtre directorul s─âu.

Da, exist─â o u╚Öoar─â diferen╚Ť─â fa╚Ť─â de ├«mprumuturile pe care le-am solicitat ├«n anii 2000-2007 pentru cheltuieli cum ar fi achizi╚Ťionarea unei ma╚Öini noi (╚Öi nu de orice gam─â) sau plata unei vacan╚Ťe de vis ├«n Dumnezeu ╚Ötie ce este o insul─â magic─â.

Numele entit─â╚Ťii. Suma Acordat─â Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

Pe scurt,┬ádac─â ar fi s─â ne g├óndim s─â ne plant─âm ├«n banca noastr─â pentru a┬áob╚Ťine un ├«mprumut rapid┬á╚Öi pentru a putea fi mici, ar trebui s─â avem ├«n vedere c─â integritatea noastr─â va fi examinat─â p├ón─â la detalii maxime,┬áprecum ╚Öi s─â fim aten╚Ťi atunci c├ónd vorbim ╚Öi s─â nu ar─ât─âm prea neculturi╚Ťi pentru nu ridica suspiciuni.

mini credite online

Poz─â f─âcut─â de:Austin Distel

Evident,┬áb─âncile nu ofer─â aceste ├«mprumuturi, mai ales c─â solvabilitatea lor a fost afectat─â ├«n ultimii ani.┬áDe fapt, acestea ofer─â ├«mprumuturi doar celor care au salarii suficient de mari pentru a face fa╚Ť─â ratelor ╚Öi obliga╚Ťiilor de aceea╚Öi m─ârime propor╚Ťional cu creditul ├«n cauz─â.

Despre împrumuturile bancare

Aceste tipuri de ├«mprumuturi sunt cele pentru care se solicit─â obiective diferite,┬áfie c─â este vorba despre achizi╚Ťionarea unei ma╚Öini, un tip de reform─â etc.┬áDup─â cum s-ar fi a╚Öteptat, condi╚Ťiile variaz─â foarte mult ├«n func╚Ťie de situa╚Ťia financiar─â a ├«mprumutatului, de tipul de credite pe care dori╚Ťi s─â le solicita╚Ťi, de creditor etc.

Exist─â mai multe detalii de luat ├«n considerare, deoarece poate fi decisiv ├«n condi╚Ťiile contractului.┬á┬áFiecare client are libertate deplin─â ├«n alegerea ├«mprumutului ╚Öi, prin urmare, trebuie s─â studieze condi╚Ťiile mai multor contracte ├«nainte de a lua o decizie final─â.

Deoarece o reform─â sau achizi╚Ťionarea unei ma╚Öini este o investi╚Ťie important─â care implic─â mii de euro, at├ót situa╚Ťia economic─â actual─â┬á,┬ác├ót ╚Öi stabilitatea ├«mprumutului trebuie s─â fie evaluate ├«n detaliu.┬áEste recomandabil s─â estima╚Ťi cheltuielile pe care le avem ╚Öi care ar putea ap─ârea ├«n termenul de plat─â a ├«mprumutului ├«n aceast─â etap─â.

Astfel, estimarea realist─â a faptului dac─â vom putea sau nu rambursa ├«mprumutul f─âr─â a intra ├«n neplat─â ar trebui s─â fie factorul determinant ├«nainte de a ne angaja.┬áDac─â exist─â vreun motiv contrar, cel mai bun lucru ar fi s─â v─â reconsidera╚Ťi, s─â evalua╚Ťi alte oferte sau s─â l─âsa╚Ťi pentru alt─â dat─â s─â solicita╚Ťi un ├«mprumut de c├óteva mii de euro.┬á├Än unele pagini web, putem g─âsi aplica╚Ťii pentru a calcula rata lunar─â de pl─âtit pe baza sumei ├«mprumutate ╚Öi a timpului de finan╚Ťare.

Mini credite rapide ca solu╚Ťie urgent─â

De aceea, av├ónd ├«n vedere┬ácre╚Öterea cererii de mini credite sau ├«mprumuturi mici,┬ácompaniile care se dedic─â exclusiv furniz─ârii acestor sume minuscule care pentru unii dintre noi pot ├«nsemna via╚Ťa vehiculului nostru sau m├óncarea de s─âpt─âm├óna viitoare.

Însă idealul în aceste cazuri este să folosești comparatori financiari sau bănci care reunesc într-un portal multe dintre aceste credite private sau financiare care oferă credit în sume mici.

Spre deosebire de întregul proces de evaluare pe care trebuie să-l parcurgem atunci când pășim pe podeaua unei bănci puternice, dacă dorim să solicităm la oricare dintre aceste companii (trebuie doar să faci o căutare rapidă pe Google pentru a ști care sunt acestea), avem nevoie de ceva de bază. cum ar fi un telefon mobil, un computer (sau chiar asta, datorită smartphone-urilor ) și fiind suficient de lucid pentru a completa unele formulare.

Nu conteaz─â ╚Ťinuta care ne este oferit─â, modul nostru de a vorbi sau salariul pe care ├«l avem (este necesar s─â ├«l avem pentru acest tip de ├«mprumut, dar nu conteaz─â dac─â percepe╚Ťi 500 sau 2.000 ÔéČ pe lun─â).┬áDoar c├óteva clicuri pentru ca una dintre companiile financiare private publicate ├«n comparatorii b─âncii men╚Ťionate mai sus s─â poat─â face un studiu┬á(apropo, foarte rapid) asupra situa╚Ťiei dvs. ╚Öi s─â ╚Ötie ├«n c├óteva ore dac─â sunte╚Ťi candidatul perfect pentru a v─â bucura de acele zeci de euro pentru tine crucial.

Cerin╚Ťe pentru mini credite imediate

Vorbind despre cerin╚Ťe,┬áprincipalele sunt s─â aib─â o v├órst─â cuprins─â ├«ntre 18 ╚Öi 65 de ani, de╚Öi unele companii determin─â minimul de peste 25 de ani. Evident, av├ónd ├«n vedere c─â ace╚Ötia caut─â persoane cu o anumit─â bonitate. Spune-mi c├ónd ai 18 ani, ╚Öansele pe care le ai, ast─âzi, de a ├«ncasa un salariu legal ╚Öi declarat lunar pentru a rambursa mini credite.

Apoi,┬áurm─âtoarea cerin╚Ť─â este ca nu sunte╚Ťi ├«n prezent ├«n nicio list─â de r─âu platnici precum Biroul de Credit.┬áAst─âzi oricine poate fi pe aceast─â list─â ╚Öi aproape f─âr─â s─â-╚Öi dea seama.┬áCu siguran╚Ť─â ave╚Ťi o factur─â (nedreapt─â) care este solicitat─â de un operator de telefonie mobil─â.

Ei bine, dac─â a trecut ceva timp, sunte╚Ťi probabil pe aceast─â list─â ╚Öi asta v─â ├«mpiedic─â s─â solicita╚Ťi un mini credite sau credite rapide. Da, suma nu conteaz─â.┬áDe╚Öi datorezi 20 de euro, este un impediment ├«n aceast─â situa╚Ťie.┬áTrebuie s─â ├«nghi╚Ťi╚Ťi m├óndria ╚Öi s─â accesa╚Ťi preten╚Ťiile murdare ale acelui operator ro╚Öu, albastru, verde sau portocaliu.

├Än cele din urm─â,┬áultima cerin╚Ť─â este s─â ave╚Ťi ceva credit.┬áUnele dintre aceste companii solicit─â s─â ave╚Ťi un venit lunar de cel pu╚Ťin 500 EUR, iar altele pur ╚Öi simplu nu le detaliaz─â.┬áCu toate acestea, de╚Öi nu o specific─â, au companii externe care efectueaz─â un studiu al solvabilit─â╚Ťii tale.┬áAst─âzi datele dvs. sunt peste tot, de fapt ele pot ╚Öti chiar dimensiunea pantalonilor (sau aproape).

În plus, aceste credite rapide sunt foarte rapide. În mod normal, timpul care trece de la acceptarea cererii până la intrarea acesteia este de obicei de 24 până la 48 de ore.

Exist─â, de asemenea,┬ápagini web care ne ajut─â s─â facem┬ácompara╚Ťii ├«ntre mini credite de┬ála diverse entit─â╚Ťi ╚Öi ne ofer─â informa╚Ťii pentru a decide.┬áPe de alt─â parte, poate fi util s─â consulta╚Ťi un expert care ne poate sf─âtui cu privire la aceste aspecte, deoarece poate exist─â ceva care a fost trecut cu vederea sau nu am luat ├«n considerare toate ofertele disponibile.┬áCu toate aceste informa╚Ťii, vom putea alege cel mai potrivit credit pentru noi.

Pe scurt,┬áeste o instala╚Ťie enorm─â pentru a ne putea bucura de aceste mini credite pentru ziua noastr─â financiar─â de zi cu zi,┬ádeoarece ├«ntr-un fel sau altul, este o mic─â extindere a salariului nostru la care nu puteam accesa altfel.

Etichete:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
42 ⁄ 21 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.