Mini Credite Rapide. 5 Alternative la Împrumuturile Bancare

Am înțeles întotdeauna că pentru a avea mini credite în sarcinile noastre de rutină, trebuie să mergem la banca noastră obișnuită printr-un proces de evaluare fizică, psihologică și monetară de către directorul său.

Da, există o ușoară diferență față de împrumuturile pe care le-am solicitat în anii 2000-2007 pentru cheltuieli cum ar fi achiziționarea unei mașini noi (și nu de orice gamă) sau plata unei vacanțe de vis în Dumnezeu știe ce este o insulă magică.

Numele entității. Suma Acordată Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

Pe scurt, dacă ar fi să ne gândim să ne plantăm în banca noastră pentru a obține un împrumut rapid și pentru a putea fi mici, ar trebui să avem în vedere că integritatea noastră va fi examinată până la detalii maxime, precum și să fim atenți atunci când vorbim și să nu arătăm prea neculturiți pentru nu ridica suspiciuni.

mini credite online

Poză făcută de:Austin Distel

Evident, băncile nu oferă aceste împrumuturi, mai ales că solvabilitatea lor a fost afectată în ultimii ani. De fapt, acestea oferă împrumuturi doar celor care au salarii suficient de mari pentru a face față ratelor și obligațiilor de aceeași mărime proporțional cu creditul în cauză.

Despre împrumuturile bancare

Aceste tipuri de împrumuturi sunt cele pentru care se solicită obiective diferite, fie că este vorba despre achiziționarea unei mașini, un tip de reformă etc. După cum s-ar fi așteptat, condițiile variază foarte mult în funcție de situația financiară a împrumutatului, de tipul de credite pe care doriți să le solicitați, de creditor etc.

Există mai multe detalii de luat în considerare, deoarece poate fi decisiv în condițiile contractului.  Fiecare client are libertate deplină în alegerea împrumutului și, prin urmare, trebuie să studieze condițiile mai multor contracte înainte de a lua o decizie finală.

Deoarece o reformă sau achiziționarea unei mașini este o investiție importantă care implică mii de euro, atât situația economică actuală , cât și stabilitatea împrumutului trebuie să fie evaluate în detaliu. Este recomandabil să estimați cheltuielile pe care le avem și care ar putea apărea în termenul de plată a împrumutului în această etapă.

Astfel, estimarea realistă a faptului dacă vom putea sau nu rambursa împrumutul fără a intra în neplată ar trebui să fie factorul determinant înainte de a ne angaja. Dacă există vreun motiv contrar, cel mai bun lucru ar fi să vă reconsiderați, să evaluați alte oferte sau să lăsați pentru altă dată să solicitați un împrumut de câteva mii de euro. În unele pagini web, putem găsi aplicații pentru a calcula rata lunară de plătit pe baza sumei împrumutate și a timpului de finanțare.

Mini credite rapide ca soluție urgentă

De aceea, având în vedere creșterea cererii de mini credite sau împrumuturi mici, companiile care se dedică exclusiv furnizării acestor sume minuscule care pentru unii dintre noi pot însemna viața vehiculului nostru sau mâncarea de săptămâna viitoare.

Însă idealul în aceste cazuri este să folosești comparatori financiari sau bănci care reunesc într-un portal multe dintre aceste credite private sau financiare care oferă credit în sume mici.

Spre deosebire de întregul proces de evaluare pe care trebuie să-l parcurgem atunci când pășim pe podeaua unei bănci puternice, dacă dorim să solicităm la oricare dintre aceste companii (trebuie doar să faci o căutare rapidă pe Google pentru a ști care sunt acestea), avem nevoie de ceva de bază. cum ar fi un telefon mobil, un computer (sau chiar asta, datorită smartphone-urilor ) și fiind suficient de lucid pentru a completa unele formulare.

Nu contează ținuta care ne este oferită, modul nostru de a vorbi sau salariul pe care îl avem (este necesar să îl avem pentru acest tip de împrumut, dar nu contează dacă percepeți 500 sau 2.000 € pe lună). Doar câteva clicuri pentru ca una dintre companiile financiare private publicate în comparatorii băncii menționate mai sus să poată face un studiu (apropo, foarte rapid) asupra situației dvs. și să știe în câteva ore dacă sunteți candidatul perfect pentru a vă bucura de acele zeci de euro pentru tine crucial.

Cerințe pentru mini credite imediate

Vorbind despre cerințe, principalele sunt să aibă o vârstă cuprinsă între 18 și 65 de ani, deși unele companii determină minimul de peste 25 de ani. Evident, având în vedere că aceștia caută persoane cu o anumită bonitate. Spune-mi când ai 18 ani, șansele pe care le ai, astăzi, de a încasa un salariu legal și declarat lunar pentru a rambursa mini credite.

Apoi, următoarea cerință este ca nu sunteți în prezent în nicio listă de rău platnici precum Biroul de Credit. Astăzi oricine poate fi pe această listă și aproape fără să-și dea seama. Cu siguranță aveți o factură (nedreaptă) care este solicitată de un operator de telefonie mobilă.

Ei bine, dacă a trecut ceva timp, sunteți probabil pe această listă și asta vă împiedică să solicitați un mini credite sau credite rapide. Da, suma nu contează. Deși datorezi 20 de euro, este un impediment în această situație. Trebuie să înghițiți mândria și să accesați pretențiile murdare ale acelui operator roșu, albastru, verde sau portocaliu.

În cele din urmă, ultima cerință este să aveți ceva credit. Unele dintre aceste companii solicită să aveți un venit lunar de cel puțin 500 EUR, iar altele pur și simplu nu le detaliază. Cu toate acestea, deși nu o specifică, au companii externe care efectuează un studiu al solvabilității tale. Astăzi datele dvs. sunt peste tot, de fapt ele pot ști chiar dimensiunea pantalonilor (sau aproape).

În plus, aceste credite rapide sunt foarte rapide. În mod normal, timpul care trece de la acceptarea cererii până la intrarea acesteia este de obicei de 24 până la 48 de ore.

Există, de asemenea, pagini web care ne ajută să facem comparații între mini credite de la diverse entități și ne oferă informații pentru a decide. Pe de altă parte, poate fi util să consultați un expert care ne poate sfătui cu privire la aceste aspecte, deoarece poate există ceva care a fost trecut cu vederea sau nu am luat în considerare toate ofertele disponibile. Cu toate aceste informații, vom putea alege cel mai potrivit credit pentru noi.

Pe scurt, este o instalație enormă pentru a ne putea bucura de aceste mini credite pentru ziua noastră financiară de zi cu zi, deoarece într-un fel sau altul, este o mică extindere a salariului nostru la care nu puteam accesa altfel.

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
21 × 25 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.