Meniu Închide

Trucuri pentru reducerea dobânzii la împrumut

Există diverse trucuri care pot fi utilizate pentru reducerea dobânzii la împrumut. Din păcate, nu toate se aplică în mereu, dar unele sunt foarte particulare și altele foarte circumstanțiale. De menționat este, de asemenea, că există entități care nu vor da brațul să se răsucească în niciun caz și vor respecta condițiile contractului semnat de ambele părți.

Toate acestea trebuie clarificate înainte de semnare, pentru a nu fi nevoiți să-și asume cheltuieli prea mari în viitor.

Pentru început, trebuie să distingem cele două cazuri diferite în care solicitați finanțare în calitate de client, primul se face prin bănci și al doilea este prin capital privat. În primul caz, contractul este semnat și există o marjă mică pentru a modifica oricare dintre condiții.

ENTITATE

SUMA ACORDATĂ

DURATA CREDITULUI

DETALII

SOLICITARE

Credius

800 - 50.250 Lei

6 - 60 luni

Pentru 4.000 lei pe o perioada de 24 luni rata lunara va fi de 244.75 lei


Viva Credit

100 - 5000 Lei

de la o zi la maxim 2 ani

Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi.

Hora Credit

100 - 10.000 Lei

1 zi - 6 luni

Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei

CreditFix

100 - 4.000 Lei

1 - 92 zile

Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile.

FERRATUM

1.000 - 10.000 Lei

1 lună - 12 luni

Prima lună fără dobândă. ARE APP PENTRU MOBIL

FILBO

10.000 - 1.000.000 Lei

12 - 60 luni

Credit pentru Firme si P.F.A. Pentru 10.000 pe o perioadă de 12 luni plătim în total 11.904 Lei

Ocean Credit

500 - 4500 Lei

15 zile sau 3 luni

Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei

CREDIT YES

100 - 15.000 Lei

62 zile - 12 luni

Dacă cerem 1.000 lei pe o perioadă plătim în total 1.200

MAI MAI CREDIT

500 - 15.000 Lei

10 - 60 Luni (5 ani)

Pentru 1.000 Lei pe 10 luni. Plătim: 1.557.66 lei

CREDITPRIME

200 - 4.000 Lei

maxim 24 luni

Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei

AXICARD

Limită de credit 4.000 RON

perioadă flexibilă

Card de credit Master Card.

La o limita de credit de 1.000 RON valoarea totala platibila este 1.059 RON/luna

Provident

500 - 15.000 Lei

12 - 30 luni

Varianta ProviOnline are dobândă mai mică ca varianta ProviAcasă.

Există opțiunea de a plăti în rate săptămânale.

Credit7

200 - 3.000 Lei

5 zile -30 luni

Credit fără dobîndă la primul credit pe o periadă maximă de 15 zile.

GEORGEBCR

maxim 180.000 Lei

maxim 60 luni

soluție integrală de cont bancar cu o linie de credit și card asociat. CEA MAI AVANTAJOASĂ DOBÂNDĂ.

CASHTERO

100 - 10.000 lEI

30 - 90 zile

Primul împrumut fără dobândă dacă este plătit în termen de 61 de zile

LUNARE

100 - 10.000 Lei

61 - 90 zile

Împrumut fără dobândă pentru o sumă de 300 lei care să fie rambursată în 67 de zile.

SOS CREDIT

200 - 12.000 Lei

maxim 60 de luni

La un ămprumut sub 2.000 lei nu cer  certificate nici documente.

VIACONTO

200 - 4.000 Lei

30 zile - 60 luni

Pentru 1.000 RON pe o perioadă de 30 de zile vom plăti 1355.00 RON

CASHBRO

100 - 20.000 Lei

1 - 24 luni

Acceptă Orice istoric de credit, vârsta maximă 75 de ani

CREZU

100 - 10.000 Lei

3 - 12 luni

Ofertă personalizată în funcție de caz

CREDIHELP

100 - 15.000 RON

1 - 730 Zile

Comparator de oferte cu soluții personalizate

Vrei să obții reducerea dobânzii la împrumut? Vă prezentăm câteva trucuri pentru a plăti mai puțin dobândă pe parcursul întregii vieți a unui împrumut, fie personal, rapid sau chiar ipotecar.

Cel mult, unele bănci permit o anumită marjă în plata unei taxe, dar nu toate vă permit să extindeți sau să amânați o plată. Acest lucru trebuie consultat atunci când vă informați despre împrumutul în cauză, deoarece situația dvs. financiară este volatilă, este necesar să se țină cont de plăți.

reducerea dobânzii la împrumut
Dmitry Demidko

Cazul care ne privește mai jos este finanțarea privată, unde puteți găsi condiții foarte diverse și comisioane în general mai mari.

Cum să obții reducerea dobânzii la împrumut

Există companii financiare care vă vor permite să renegociați condițiile împrumuturilor, dar este clar că acest lucru nu este în mod obișnuit atunci când cereți un împrumut rapid, deoarece durează foarte puțin timp, nu există nicio marjă pentru a schimba nimic, cu excepția, poate, de a amâna oarecare tranșă cel mult. Acest lucru, în orice caz, nu vă va economisi cheltuielile cu dobânzile.

Deci, ce poți face pentru a evita să plătești atât de mult? Citiți următoarele sfaturi.

Cereți doar banii de care aveți nevoie

Pare evident, dar în instituțiile financiare vă vor sugera să solicitați mai mult întotdeauna. Acest lucru se datorează faptului că dobânda se aplică la valoarea totală a capitalului pe care îl solicitați și, prin urmare, cu cât cereți mai mult pentru ei. Totuși, numai tu știi cu siguranță de cât de mult vei avea nevoie și cât timp, nu-i așa?

Te-ai gândit vreodată la schimbarea băncilor? Nu credeți că puteți lipsi din ofertele mari dacă nu comparați entitățile? Când a fost ultima dată când ați crezut că vi se solicită prea multe comisioane?

Da, comisioane, acele rate urâte care apar peste tot atunci când efectuați tranzacții între bănci. Chiar și atunci când tranzacțiile sunt între conturi ale aceleiași entități, puteți ajunge să perceapă o taxă redusă care nu poate fi evitată.

Vei ști acest lucru doar dacă asculți oferte de la alte bănci. Mai mult, ofertele personalizate sunt cele care vă interesează mai presus de condițiile generice, deoarece se poate aplica un caz particular în cazul dumneavoastră.

banci mai bune

Utilizați bine informațiile pe care trebuie să le solicitați banilor corecți pe care îi veți solicita, astfel încât veți plăti mai puțin în comisioane și, mai ales, interesul pe termen lung. Aceasta va fi o economie grozavă, dar fiți atenți, nu vă reduceți și solicitați un alt împrumut mai târziu, deoarece va fi mult mai rău decât a fi cerut mai mult decât bine la început. Următorul sfat merge mână în mână cu acesta.

Amortizarea totală sau parțială a împrumutului

Rambursarea parțială a împrumutului este una dintre cele mai bune șanse pentru debitori. Ar trebui să vă consultați despre această opțiune și să fugiți literal de serviciile care nu vă permit să plătiți creditul în avans. Pe scurt, plata mai devreme vă economisește comisioane și cine nu vă lasă să faceți acest lucru vă obligă să le plătiți. Acest lucru nu este corect pentru tine, dar dacă semnezi ceva ce nu devii, singurul tău vei fi responsabil, cu condiția să fi fost notificat în scris despre toate condițiile. Nu uitați că orice vă spun în cuvânt, nu poate fi reflectat în contract.

Astfel, a cere mai mulți bani decât ai nevoie nu va fi o problemă din cauza acestei forme de rambursare anticipată. Puteți returna o parte din banii de care nu aveți nevoie și puteți continua să plătiți împrumutul. Taxele nu vor scădea, însă va trebui să obțineți reducerea dobânzii la împrumut în perioada de returnare. Apoi, economiile vor fi considerabile dacă vă gestionați bine resursele, trebuie să studiați în detaliu termenii și condițiile pentru a vă asigura că aveți această opțiune.

Reunirea datoriilor este o altă opțiune

Există și alte strategii de economii, cum ar fi reunificarea datoriilor, dar sunt foarte circumstanțiale. De exemplu, entitățile permit reunificarea numai în cazul unei cauze foarte justificate, cum ar fi pierderea locului de muncă sau boala gravă, iar posibilitatea unor ipoteci sau împrumuturi pe termen lung este de obicei disponibilă numai în mod excepțional. De asemenea, ar trebui să vă asigurați de această chestiune înainte de semnarea contractului, dacă credeți că situația dvs. este instabilă. În cazul în care nu sunteți sigur, este mai bine să nu solicitați un împrumut pe care să nu îl puteți plăti. Asta ajută la reducerea dobânzii la împrumut.

Schimbă banca, schimbă banca

Dacă instituția dvs. financiară nu vă permite să efectuați aceste modificări, amortizați, reunificați etc. Se schimbă.

Un procent nesemnificativ de societate obține un serviciu mai rău decât cel preconizat atunci când se creează un cont într-o entitate. Aproximativ 13% dintre clienți consideră o performanță mai mică decât cea așteptată de entitatea lor, adică un serviciu mai rău datorită numărului unu vinovat: comisioanele sub acoperire.

Alături de un număr mare de servicii bancare apar rate neașteptate care vă afectează în mod repetat economiile. În concluzie, aproape 6 din 10 consumatori spun că au fost nevoiți să contracteze servicii de care nu erau interesate, pentru a-și folosi conturile și cardurile bancare.

Condițiile pe care toți clienții le caută în entitățile lor bancare sunt în principal următoarele:

  • Lipsa comisiilor abuzive. Se înțelege că există servicii care necesită comisioane, dar politica de taxare pentru toate se termină cu răbdarea și banii oricui.
  • Posibilitatea cărților gratuite. Aceasta este una dintre cele mai bune condiții pentru a putea utiliza banii electronici și fizici cu agilitate.
  • Absența permanenței. Să ne confruntăm, stațiile pot fi cele mai grave din lume atunci când încercați un serviciu pentru prima dată. Este posibil să nu aveți altă opțiune atunci când doriți să finanțați un telefon mobil, dar cu un cont bancar este puțin inutil, nu credeți?
  • Oferte de economii și beneficii. Posibilitatea de a economisi în puncte de consum în anumite servicii sau unități este un plus. De exemplu, posibilitatea de a economisi puncte atunci când plătiți cu cardul dvs. la benzinării este ideală pentru economisirea pe termen lung.
  • Ajutor freelanceri. Lucrătorii independenți suferă deja prea mult pentru a fi nevoiți să plătim comisioane supraevaluate. Cele mai frecvente condiții speciale sunt întreținerea gratuită, transferurile instantanee, absența de taxe la retragerea banilor de la orice entitate etc.

Care este părerea ta despre reducerea dobânzii la împrumut?

Publicat în Ghiduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *