Meniu Închide

Sondaje Plătite ✨ 32 Aplicații și Pagini 🌟 Bani pe Net

Paginile de sondaje plătite sunt o formă de a face bani de acasă, iar pentru mule dintre ele, tot ce aveți nevoie este un telefon Android sau iOS și acces la o conexiune fiabilă la internet.

Dacă vrei să câștigi bani în plus cu ușurință ca să nu trebuiască să te împrumuți de la nimeni, fi atent. Pentru a economisi ceva timp, am creat această listă de 32 de aplicații și pagini web pentru face ceva bani în plus. Tot ce trebuie să faceți acum este să găsiți una sau două care vă plac și să le încercați.

Aplicații sondaje plătite?

sondaje plătiteIdea de aplicații sondaje plătite ar putea suna ca o înșelătorie, dar într-adevăr puteți face bani online folosind smartphone-ul. În primul rând, cu toate acestea, trebuie să găsiți aplicația potrivită. Există multe aplicații care plătesc bani reali pentru vizualizarea anunțurilor, cumpărături în anumite magazine, efectuarea de sondaje și multe altele.

Una dintre cele mai simple modalități de a câștiga bani online este prin completarea sondajelor. Ele nu necesită o cantitate masivă de timp. Poți să descarci câte vrei, vei primi notificări atunci când este lansat un nou sondaj și să completezi sondaje plătite de pe telefon din mers. Iată cele mai bune aplicații de sondaj pentru acest an.

În această listă vom putea regăsi următoarele sondaje plătite:

  • Majoritatea plătesc prin PayPal
  • Sondaje plătite România și Moldova
  • Pagini care plătesc pe loc fără a trebui să așteptăm
  • Sondaje plătite pe card
  • Opțiuni de plată în euro, RON, Dolari sau carduri cadou

#1. Aplicație de Recompense de opinie Google (Google Opinion Rewards)

Dacă îți place să dai cu părerea vei putea fi recompensat pentru acest lucru.

Va trebui să conectezi televizorul la câteva produse pe care Google le oferă. Recompensele pentru participare includ credite Google Play sau plăți PayPal pentru sondaje. Pentru măsurarea audienței, Google vă recompensează cu carduri cadou. Vă puteți aștepta să primiți între 0,10 USD și 1,00 USD per sondaj finalizat.

Aceasta este propria aplicație de sondaj Google (poți fi sigur că sunt sondaje care te plătesc) poți câștiga puncte participând la sondaje și la măsurarea audienței. Măsurarea audienței implică partajarea utilizării televizorului.

Indiferent dacă ai Android, sau un dispozitiv cu iOS te poți înscrie și poți primi recompense.

captura de la pagina web google opinion rewards care oferă sondaje plătite
https://surveys.google.com/google-opinion-rewards/

#2. Toluna

Dacă dorești să se cunoască opinia ta și să influențezi deciziile viitoare ale companiilor, aceasta ar putea fi o aplicație bună pentru tine. Sondajele durează câteva minute și valorează 100 de puncte.

În medie, ratele Toluna sunt de $ 0.74 pe oră. Există, de asemenea, loterii zilnice la care poți participa, cu șansa de a câștiga un milion de puncte, echivalentul a aproximativ 300 de dolari. Primiți plata prin PayPal sau pot fi sondaje plătite cu tichete cadou.Captura app en play store toluna

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de Android și iOS și au bazat-o în jurul temei mărcilor.

#3. CashKarma

Descarcă această aplicație pe un dispozitiv Android sau iOS și poți face bani cu completare chestionare online plătite, vizionând videoclipuri sau profitând de diverse oferte și concursuri. Te vor plăti în puncte pe care le poți răscumpăra pentru numerar prin PayPal sau prin diverse carduri cadou.

Cât de mult vei câștiga depinde de sarcina propusă, 300 de puncte au o valoare de aproximativ 0.22 dolari. Înainte de a începe să faci sondaje, trebuie mai întâi să răspunzi la un chestionar inițial scurt de sondaj pentru fiecare dintre partenerii CashKarma. Acest lucru determină sondajele la care poți participa.app cashkarma para ios

#4. FeaturePoints

FeaturePoints este o aplicație mobilă care îți permite să câștigi bani din diverse sarcini ușoare, dintre care una este finalizarea sondajelor.

Alte opțiuni pentru a face bani includ descărcarea aplicațiilor gratuite și încercarea lor, vizionarea videoclipurilor, cumpărăturile online, trimiterea de noi utilizatori, participarea la concursuri și oferte. Dacă te concentrezi pe descărcarea aplicațiilor, pe efectuarea de sondaje și pe activități de genul acesta, poți face $ 20 – $ 30 pe lună. Primiți plăți prin carduri cadou, PayPal și bitcoin.

app android feature points
Aplicația este gratuită și o puteți descărca atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele cu iOS.

#5. Sondaje în deplasare (Survey on the Go) oferă sondaje plătite pe card

Survey on the go este o aplicație care te plătește pentru opinia ta. După ce ai descărcat aplicația pe dispozitivul Android sau iOS, începi prin a finaliza două sondaje simple care îți cer informații de bază despre tine, familia ta și preferințele tale personale.

Cele mai multe sondaje plătesc 1 $ –  5 $, putem găsi chiar sondaje care plătesc  $ 10. Înainte de a putea încasa orice câștiguri, va trebui să câștige un total de cel puțin 10 dolari. Vă răscumpărați veniturile prin intermediul PayPal, sondaje plătite pe card preplătit Visa, carduri cadou Amazon sau al cardurilor cadou Starbucks.

app surveys on the go
Link pentru android ✅✅✅ Link pentru app iOS

#6. Zap Sondaje (Zap Surveys)

Zap Surveys este o altă aplicație care colaborează cu companii de cercetare de brand care caută feedback de la clienți cu privire la produse noi și personalizarea campaniilor publicitare. Zap te recompensează cu bani pentru opinia ta. Banii câștigați sunt depuși în contul PayPal sau pot fi răscumpărați ca un card cadou electronic Amazon.

Vă puteți aștepta între 0.05 dolari și 0.10 dolari pentru un sondaj scurt. Cu toate acestea, un lucru care face ca această companie să iasă în evidență este că donează și organizațiilor caritabile care luptă împotriva foametei copiilor din întreaga lume.
Puteți descărca aplicația gratuit folosind orice dispozitiv Android sau iOS.app iOS zap surveys

#7. Sondaj de plată (Poll Pay)

Sondajele nu durează mai mult de 15 minute și constau în întrebări scurte și simple. Poți câștiga între $0,50 și $2 pentru fiecare sondaj pe care îl completați.

Poll Pay este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android și este o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus dacă aveți ceva timp liber. Utilizați această aplicație mobilă și puteți obține bani și recompense în schimbul finalizării sondajelor.app poll pay iOS

#8. Qmee

Qmee este o extensie de browser, dar este disponibilă și pentru dispozitivele mobile iOS și pentru cele cu Android. După ce l-ați instalat, experiența de navigare pe web este augmentată. Extensia analizează unde mergi online și ce căutări faci pe net.

Câștigi venituri din căutări și cumpărături, dar și din completarea sondajelor. Vă puteți aștepta să câștigați, în medie, 1 dolar pe oră. Qmee te plătește într-un cont de PayPal conectat și puteți solicita o plată în orice moment. Metodele alternative de plată includ un card cadou sau o donație caritabilă.

app qmee android
🔽 Pagina Oficiala unde se poate descărca app pentru smartphone iPhone și Android

#9. QuickThoughts

Aceasta este una dintre aplicațiile mai mici de pe lista mea, dar merită încă luată în considerare. Aplicația este disponibilă pentru iPhone & iPad. O putem folosi de asemenea și pe Android și îți permite să finalizezi maximum cinci sondaje pe zi. Există, de asemenea, mai multe activități dependente de locație din care poți face bani.

În medie, vă puteți aștepta la 1 $ pe sondaj, cu posibilitatea de a câștiga până la 5 $ – 10 $ pe oră. Vă răscumpărați câștigurile prin amazon sau carduri cadou iTunes, dar trebuie să construiți mai întâi un sold de 10 USD.cum arata app quickthoughts pe iPhone

#10. Crowdtap

Crowdtap lucrează cu branduri cunoscute și câștigi puncte răspunzând la întrebările sondajului, participând la discuții și testând produse. Depinde de ofertele pentru care te califici, dar ai putea câștiga până la 20$ pe lună. După ce ai câștigat câteva puncte, le poți valorifica pentru diverse carduri cadou din magazin.

Aplicația Crowdtap este o comunitate online care recompensează oamenii pentru că și-au împărtășit opiniile și părerile. Aplicația este disponibilă pentru toate dispozitivele iOS și Android.cum arată pe iphone crowdtap

#11. i-Poll

Sondajele i-Poll tind să se centreze în jurul locurilor în care mergeți și a serviciului pe care îl utilizați. Unele dintre sarcinile la care participați includ fotografierea, testarea produselor și vizitarea magazinelor.

Utilizați această aplicație pentru doar câteva minute în fiecare zi și puteți câștiga până la 50 USD în fiecare lună. Odată ce câștigurile au ajuns la un total de 25 $, le puteți retrage. Vă răscumpărați punctele pentru carduri cadou, credite aeriene sau prin PayPal.carduri cadou oferite de iPoll Înscrie-te pentru platformă folosind un dispozitiv Android sau unul cu sistemul operativ iOS.

#12. Sondaje plătite pe loc – 1Q

1Q oferă sondaje plătite pe loc prin PayPal sau poți alege să donezi banii la organizație de caritate pe care o alegi tu. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebări simple. Pentru fiecare întrebare la care răspunzi, 1Q plătește 1 $. Plățile sunt efectuate imediat în contul PayPal, deci nu trebuie să așteptați să acumulați un anumit sold pentru a încasa banii câștigați.

1Q permite companiilor să interacționeze cu clienții lor și să interacționeze cu un public în timp real, în funcție de cine sunt sau unde se află. Aplicația este disponibilă pentru iPhone și pentru Android și trimite întrebări, sondaje, sondaje, oferte promoționale și cupoane pe telefonul mobil.app 1Q pentru iPhone

#13. Pinecone cercetare

Pinecone nu este cea mai populară aplicație, deoarece mulți utilizatori preferă să o folosească pe calculator sau laptop. Cu toate acestea, aplicația este disponibilă pentru iOS și Android.

Unele dintre sondajele pe care le poți face implică testarea produselor, deci există posibilitatea de a obține niște cadouri. Ești plătit în puncte, iar pentru un sondaj, 300 de puncte sunt în jur de 3 $. Când ai făcut minim 1 $ poți solicita plata.

#14. Swagbucks

Swagbucks este unul dintre cele mai mari nume atunci când vine vorba de aplicații de sondaje de sondaje plătite.

Există întotdeauna o mulțime de sondaje disponibile, dar este posibil să descoperiți că nu sunteți eligibil pentru unele dintre ele.
De asemenea, puteți câștiga Swagbucks printr-o gamă largă de alte activități, inclusiv înscrierea la un buletin informativ, îndeplinirea unei oferte, jocuri sau vizionarea videoclipurilor.

Utilizatorii acestei aplicații au raportat că au ajuns să câștige până la câteva sute de dolari pe an.

Această aplicație funcționează în cea mai mare parte ca un site web și o extensie de browser, dar puteți descărca o aplicație pentru dispozitivul iOS sau dispozitive cu Android.

cum arată pe dinăuntru app de swagbucks

#15. Mașina de bani (Money Machine)

Aplicația se concentrează pe sondaje, dar puteți câștiga bani și vizionând videoclipuri și finalizând alte sarcini online mici.

Primești notificări pentru a te anunța când sunt disponibile ofertele și, odată finalizate, recompensele pot fi transferate în contul tău de PayPal sub formă de numerar.

Aplicația Money Machine este disponibilă ca descărcare gratuită pentru dispozitivul iOS sau cele cu Android.

apk money machine pentru a castiga 500 dolari acum

Aplicații și pagini de sondaje plătite în limba română

#16. MOBROG (interfață web și aplicații pentru iOs și pentru Android)

Această aplicație afirmă pe site-ul lor că se poate câștiga între 2 și 15 RON pentru un sondaj scurt.

Pentru versiunea de browser poți intra aici iar aplicațiile pentru telefon inteligent sau tabletă se pot descărca de la pagina lor oficială sau direct de la app store corespunzătoare sistemului operativ al telefonului tău.

Am observat câteva opinii negative atât pe play store de android cât și pe app store de iOS care se plângeau că nu se califică pentru a participa la sondaje. Este posibil ca această aplicație să va mănânce mult timp. Mai pe românește (muncă multă bani puțini)cât plătește mobrog pentru un sondaj

#17. Sondaje de Comparație

Firmă care are site oficial cu extensie românească (adică .ro) Oferă posibilitatea de a câștiga un maxim de 900 RON pe lună.

Trebuie să accesăm prin intermediul unui browser, nu am găsit nici o aplicație disponibilă până acum

Pe pagina lor oficială ne explică cum vom putea face acești bani. Trebuie să facem 5 sondaje pe zi în fiecare zi lucrătoare. adică de luni până vineri. În acest fel vom obține un maxim de 900 RON pe lună.

Vă sfătuiesc să faceți sondajele zilnic, nu este recomandat să faceți aceste sondaje toate în bloc deoarece nu veți avea sute de sondaje disponibile. sondaje de comparație logo si cat se poate castigaTrebuie să intrați zi de zi și să faceți sondajele disponibile pentru acea zi. Link oficial.

#18. eXPRIM

Societate cu sediu în România care oferă sondaje de opinie plătite. Odată ce ne înscriem pe pagina lor și după ce completăm profilul personal vom începe să primim invitații prin email pentru a participa la diverse sondaje plătite.

Ne vor recompensa prin puncte. De remarcat că nu oferă bani cash, punctele obținute pot fi schimbate pe vouchere de cumpărături valabile pe eMAG. Deci este vorba despre sondaje plătite cu tichete cadou.

logo-exprim_roVezi pagina aici!

Sediul Firmei

#19. marketagent

Pe pagina lor, tradusă destul de prost pe românește oferă posibilitatea de a completa tot felul de chestionare pe internet și putem câștiga bani pentru fiecare chestionar completat.

De asemenea putem câștiga bani dacă recomandăm la alții această pagină și aceste persoane decid să se înscrie și să participe.

Din punctul meu de vedere nu știu ce să zic despre ei. Nu văd prea multă seriozitate deoarece nici măcar nu au un certificad de securitate ssl pe pagina lor, ceea ce mă face să am dubii cu privire la protecția datelor mele personale.

cum funcționează marketagent
(este asta)

#20. TALK

Primim puncte pentru sondajele pe care le completăm și putem de asemenea să primim puncte pentru persoanele pe care le recomandăm și care completează cel puțin profilul personal și primul sondaj.

Din activitatea de recomandare se poate obține un maxim de 10.000 puncte pe an. Adică se poate lua in considerare un maxim de 100 persoane pe an.

Dacă reușim să invităm 100 persoane și obținem 10.000 puncte atunci când le schimbăm pe carduri cadou de eMAG putem obține un maxim de 220 lei doar din această activitate fără a lua în considerare sondajele pe care le putem face în acest timp.

premiile ce se pot obține pe talkonlinepanel
captură de pe pagina https://talkonlinepanel.com/ro

#21. i-Say

i-Say este un site de top pentru evaluări și sondaje plătite. Acesta vă permite să oferi comerțului opiniile dumneavoastră pentru o sumă de bani. Acest site de sondaj este condus de Ipsos, firmă internațională de cercetare de piață și consultanță cu sediul central în Paris, Franța.

Completezi sondaje și, de asemenea, te implici în anumite activități. Acestea ajută Ipsos să înțeleagă preferințele consumatorilor. În schimb, vei fi plătit cu puncte pe care le poți răscumpăra pentru premii, bani sau intrări în concurs. Cardurile cadou oferite sunt pentru magazine cum ar fi eMAG, IKEA sau bani cash prin intermediul PayPal.

Completezi un sondaj și poți câștiga între 20 și 100 de puncte și 100 de puncte bonus pentru o recomandare. Platforma este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele cu iOS. Se poate folosi și prin orice browser pe calculator sau laptop.app i say pe românește in android

#22. iVox

Ce îmi place de la pagina de iVox este faptul că oferă posibilitatea de acumulare de puncte chiar și cu alte activități care nu țin neapărat de completarea sondajelor plătite.

De asemenea ei acordă puncte suplimentare persoanelor care participă cu regularitate la sondajele și întrebările de pe platforma lor.

Punctele acumulate se pot transforma în cupoane reducere la diferite magazine online. Nu se obține un voucher cu care putem cumpăra.

Este vorba despre un cupon de reducere. Va trebui să cumpărăm articolul respectiv de la magazinul participant și când trebuie să îl plătim introducem cuponul respectiv și obținem reducerea care poate fi de la 5 la 18 %.

Înregistrează-te aici!

cum se câștigă punctele pe iVox

#23. Sondaje plătite Moldova 🌟 e-Research-Global

Prima impresie. Prost tradus, în româna de baltă. Dar să trecem peste asta

Oportunitate disponibilă în România y Republica Moldova. trebuie să acumulăm o sumă de 2 $ pentru a solicita plata. Ei plătesc prin intermediul PayPal iar suma de 2 $ este echivalentul a 100 de puncte obținute în această platformă.
Putem face sondaje plătite online și putem participa la testarea de noi produse pentru care putem obține puncte de recompensă.

logo e research global
logo de pe pagina lor

 

#24. Comunitatea inovel

Pentru un sondaj de opinie care poate dura aproximativ 10 minute putem primi între 2 și 15 RON. Plata se efectuează prin Vouchere valabile la eMAG.

Sistemul lor de puncte este foarte simplu. Un punct este echivalentul la 1 RON și când ajungem să acumulăm un minim de 100 de puncte (adică 100 RON), putem solicita un voucher pe care îl putem folosi la eMAG.caracteristica principală comunitatea inovel chestionare platite

Înscrierea pe această pagină este gratuită și te poți înregistra aici.

#25. JTNpanel

O propunere interesantă, completarea de chestionare online pentru a obține bani. Putem să ne înregistrăm gratis, mare atenție, se poate înregistra doar o singură persoană din casă. Nu este permis să se înregistreze mai multe persoane pe aceeași ip.

Dacă vreți să înregistrați mai multe persoane din casă pentru a participa va trebui ca cea dea doua sau a treia persoană să se înregistreze cu mobilul conectându-se prin date mobile și să aibă grijă ca niciodată să nu intre pe această platformă conectat la internetul din casă.

Trebuie să acumulăm un total de 1000 de puncte pentru a solicita plata iar valoarea punctelor este de 10 puncte = 1 RON. Plata se poate obține prin transfer bancar, PayPal sau prin Skrill. Putem de asemenea primi 10 puncte pentru fiecare persoană recomandată de noi care completează cel puțin un chestionar.

Se poate folosi doar prin intermediul unui browser, nu avem disponibilă aplicație pentru mobil.

puncte si recompense jtnpanel ro

#26. MKOR

V-ar plăcea să participați în studii online plătite? Ai fi dispus să probezi produse noi, să te plătească pentru a spune care este opinia ta? Dar ce zici dacă te invită să fii un cumpărător misterios?

Toate acestea le putem găsi pe această pagină de internet.

Deși nu specifică foarte amănunțit câte studii de piață oferă este o propunere interesantă. Pe pagina lor de recrutare de noi participanți explică cum anume fac aceste studii. Trebuie să ne înscriem și după aceea vom vi invitați să participăm la anumite studii de piață sau chestionare.

După participare vor face o tragere la sorți și publică rezultatele cu câștigătorii. Ca recompensă putem primi bijuterii Swarovski, truse de scule și altele.  Nu toți cei care completează chestionarele vor primi recompense, doar cei care au rezultat câștigători din tragerea la sorți. Tragerea la sorți se face în direct pe canalul lor de YouTube. Poți să te înscrii aici.

#27. TGMpanel România

O pagină care afirmă că este cea mai bună sursă de sondaje online plătite sin România. Oferă plata prin PayPal când ajungem la un minim de 10 EURO. Putem completa studiile de pe orice dispozitiv cum ar fi laptop, smartphone, tabletă sau televizor inteligent.

Se poate câștiga între 0,10 EURO și 1,30 Euro pe fiecare chestionar completat în funcție de durata și dificultatea chestionarului.

Este o pagină bine stabilită în străinătate care și-a deschis porțile publicului din România care vrea să facă bani pe net. Ne vor trimite un email de fiecare dată când este disponibilă o nouă oportunitate de a participa la un studiu online plătit.

cat se poate castiga la tgmpanel romania plata prin paypal

#28. iWadi

O pagină de origine poloneză prezentă în 150 de țări care oferă posibilitatea de a câștiga bani completând chestionare și participând la studii de piață. Când acumulăm suma de 12,50 Euro putem să solicităm plata care se efectuează prin PayPal, de menționat că vor percepe 2% comision pentru a trimite banii la contul nostru de PayPal.

Suma plătită pentru fiecare chestionar sau studiu completat este variabilă. Maximul pe care îl putem obține pentru a participa într-un studiu de piață este de 4 EURO și acest studiu poate dura până la 1 oră.

Asta este pagina lor.

cum funcționează iwadi pl

#29. Cu un sistem identic de funcționare avem MyPanelLab

Este practic similar în ceea ce oferă și cum plătește. Nu am intrat ca să mă înregistrez dar cred că s-ar putea ca să fie aceleași studii ca și la pagina anterioară. Spun asta deoarece textele de pe pagina principală, structura de comisioane și modul de funcționare este identic. Vedeți pagina lor aici!

#30. Sondaje Mai Bine Plătite

Dacă îți vine bine niște bani în plus, mai exact o sumă de 300 Lei pe lună ceea ce îți voi prezenta acum te interesează.

Este vorba despre o pagină românească care te plătește prin PayPal, prin CEC Bank sau prin vouchere. Tu doar trebuie să îți dai cu părerea despre tot felul de subiecte cum ar fi produse de consum și prestare servicii sau despre jocuri, programe de televiziune, machiaje și mass-media.

Putem câștiga 5 RON pe fiecare sondaj completat. Dute la pagina lor!

oportunitate sondaje mai bine platite

Panele Online care oferă puncte din oficiu

In această secțiune vă voi vorbi despre panele online cu sondaje de opinie plătite la care vei putea primi bani pentru toate chestionarele pe care le completezi.

Marea majoritate a platformelor care oferă posibilitatea de a completa chestionare online și obținerea de recompense monetare sau vouchere în schimb nu plătesc mereu efortul nostru.

De multe ori se întâmplă să completăm un chestionar și după ce am pierdut o perioadă de timp completând să ne spună că nu avem profilul necesar pentru a participa și ca nu vom primi nimic.

Am găsit unele platforme online care valorează efortul depus în aceste circumstanțe si au decis să recompenseze chiar și acele chestionare pe care nu le putem completa până la capăt. Adică, mai pe scurt, vom primi recompensă pentru orice chestionar completat indiferent dacă ne calificăm până la capăt sau nu

#31. Eureka Insights

Platformă românească care oferă sondaje de opinie și ne vor plăti pentru completarea lor. Putem solicita banii când ajungem la suma 1500 de puncte, ceea ce înseamnă 150 Lei. Putem să obținem puncte suplimentare prin recomandarea paginii către alte persoane care să participe și prin distribuirea paginii pe Facebook.

Pe lângă faptul că ne vor recompensa chiar și pentru acele chestionare la care nu ne calificăm ca să răspundem, această platformă online oferă posibilitatea de a primi banii direct în contul nostru bancar sau prin mandat poștal.

Ei plătesc toate comisioanele aferente transferului și se ocupă de a plăti impozitul pe venit corespunzător.

Îmi place faptul că este un site românesc, scris de români și nu este un site în engleză sau un site care este prost tradus pe românește.

cât și ce se poate câștiga cu eureka insights ro

#32. Chestionare plătite Daedalus Online

Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că acordă puncte tuturor celor care participă la sondaje indiferent dacă respins pentru că nu are un profil corespunzător.

Multe dintre oportunitățile prezente pentru a participa la sondaje plătite pe internet nu ne plătesc dacă nu putem completa până la sfârșit chestionarul. este foarte frustrant ca după 10 minute completând formulare sa ne spună că nu putem participa.

În cazul lui Daedalus Online nu este la fel. acordă 20 de puncte chiar dacă nu putem duce la bun sfârșit sondajul respectiv.

Se poate participa în daedalus prin browser sau prin aplicația lor care este disponibilă pentru telefoanele cu android.tot sistemul de puncte daedalus online

Cunoști tu alte pagini sau aplicații similare care să ofere sondaje plătite? Comentează mai jos!

Publicat în Bani din Sondaje, Câștigă Bani și nu Împrumuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *