ALERT─é! ­čśí ╚Üeap─â ├Ämprumut Bani

Atunci c├ónd caut─â o finan╚Ťare rapid─â sau urgent─â, mul╚Ťi oameni apeleaz─â la creditori priva╚Ťi car dau ╚Ťeap─â ├«mprumut bani. Sunt presupuse entit─â╚Ťi digitale specializate ├«n acordarea de ├«mprumuturi rapide online sau mini-credite. Cu toate acestea, re╚Ťeaua este populat─â cu mul╚Ťi escroci care ├«ncearc─â s─â profite de nevoile celor care au nevoie de mini-credite rapide sau de ├«mprumuturi personale ieftine. Prin urmare, din imprumut.org vrem s─â v─â oferim o serie de sfaturi, astfel ├«nc├ót s─â le pute╚Ťi pune ├«n practic─â atunci c├ónd c─âuta╚Ťi un ├«mprumut.

Verifica╚Ťi cea mai bun─â ofert─â de mini-credite

C├ónd ave╚Ťi dubii, apela╚Ťi numai la entit─â╚Ťi ├«nregistrate sau cunoscute

Din motive de securitate,┬ácel mai bine este s─â merge╚Ťi ├«ntotdeauna la entit─â╚Ťi ├«nregistrate sau pe care le cunoa╚Öte╚Ťi

Numele entit─â╚Ťii. Suma Acordat─â Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

1- Verifica╚Ťi dac─â domeniul web este sigur

╚Ťeap─â ├«mprumut bani

Imagine fundal Shane în Unsplash

Primul dintre toate este s─â┬áv─â asigura╚Ťi c─â v─â afla╚Ťi ├«n fa╚Ťa unui site web sigur ╚Öi de ├«ncredere┬ácare corespunde cu cel al unei entit─â╚Ťi care ├«mprumut─â bani.┬áPentru a ╚Öti dac─â un site web este fiabil, trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de c├óteva dintre urm─âtoarele aspecte:

  • lacat la urlExisten╚Ťa unui lac─ât┬ásituat ├«nainte de ├«nceperea adresei URL.┬áAceasta indic─â nivelul de securitate al domeniului ├«n care v─â afla╚Ťi ╚Öi v─â informeaz─â dac─â datele tale personale sunt sau nu ├«n siguran╚Ť─â.
  • L─âsa╚Ťi ca antetul linkului web┬ás─â ├«nceap─â cu ÔÇ×httpsÔÇŁ.┬áAcest lucru indic─â, de asemenea, c─â pagina pe care v─â afla╚Ťi este ├«n siguran╚Ť─â
  • C─â entitatea are┬áo sec╚Ťiune ÔÇ×Notificare legal─âÔÇŁ ├«n care sunt reflectate datele sale (entitate, companie sau num─âr de ├«nregistrare comercial─â etc.)
  • ├Än domeniul lor web trebuie s─â includ─â┬ásec╚Ťiuni din ÔÇ×Termeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ, precum ╚Öi tarifele serviciilor lor
  • Numere ╚Öi adrese de┬ácontact
  • Scriere ╚Öi ortografie f─âr─â cusur. Adic─â s─â fie un text care este corect. S─â nu par─â ca ╚Öi cum ar fi fost tradus cu google traductor.

Dac─â vreunul sau mai multe dintre aceste puncte e╚Öueaz─â, fii┬ásuspect cu privire la serviciile lor. In niciun caz va trebui s─â le oferi informa╚Ťiile tale personale sau financiare.

2- Verifica╚Ťi dac─â num─ârul s─âu de ├«nregistrare este real

De╚Öi┬áabsen╚Ťa Avizului legal┬áeste de obicei unul dintre cei mai frecven╚Ťi factori ai site-urilor web frauduloase, nu ar trebui s─â v─â relaxa╚Ťi dac─â ├«l includ ╚Öi entitatea nu vi se pare nimic.┬áVerifica╚Ťi dac─â num─ârul de ├«nregistrare al companiei, entit─â╚Ťii sau companiei dvs. apare ├«n registrul corespunz─âtor┬ápentru a v─â asigura c─â ave╚Ťi de-a face cu un creditor legitim.┬áDe exemplu:

  • Dac─â este o institu╚Ťie de credit financiar, creditori imobiliari sau intermediari de credit imobiliar, ace╚Ötia trebuie s─â apar─â ├«n eviden╚Ťa B─âncii Rom├óniei (BNR)
  • Dac─â este o entitate sau o companie care acord─â mini-credite, pute╚Ťi verifica num─ârul sau existen╚Ťa acesteia ├«n Registrul comercial oficial.

3- Nu pl─âti╚Ťi nimic ├«n avans

Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â┬ániciun ├«mprumut─âtor legitim nu v─â va cere plata ├«n avans a niciunui comision,┬áoricare ar fi acesta, sau s─â pl─âti╚Ťi taxa pentru o asigurare legat─â sau a╚Öa ceva ├«nainte de a v─â oferi banii.┬áAceast─â ac╚Ťiune este considerat─â ├«n afara codului de bune practici bancare al B─âncii Rom├óniei. Prin urmare, dac─â v─â solicit─â vreo plat─â ├«n avans, fi╚Ťi┬ásuspicio╚Öi ╚Öi fugi╚Ťi, deoarece este probabil o ├«n╚Öel─âtorie.

4- Colecta╚Ťi informa╚Ťii de la al╚Ťi utilizatori

Dac─â ├«╚Ťi dau o senza╚Ťie proast─â,┬ácel mai bine este s─â faci o mic─â cercetare pe internet pentru a afla ce p─ârere au utilizatorii despre ei.┬áNu v─â limita╚Ťi la opiniile care pot ap─ârea ├«n domeniul pretinsului ├«mprumut─âtor, deoarece normal este c─â toate sunt false ╚Öi m─âgulitoare.┬áInvestiga╚Ťi internetul ╚Öi citi╚Ťi ce cred ei c─â utilizatorii (de╚Öi acest lucru nu ar trebui s─â fie folosit ca criteriu decisiv, mai ales dac─â entitatea este legal─â), dar nu stric─â niciodat─â s─â┬á╚Ötie ce g├óndesc al╚Ťii, ├«n special cei care au decis s─â┬ádenun╚Ťe┬ápractica┬áproast─â┬áa unora indivizi.

Re╚Ťele sociale cum ar fi Facebook locul ideal pentru o ╚Ťeap─â ├«mprumut bani

Profit├ónd de situa╚Ťia disperat─â a celor care caut─â un credit pe Facebook g─âsim foarte des persoane care caut─â urm─âtoarea victim─â.

exemplu de ╚Ťepar Facebook

Exemplu de o persoană falsă. Nume străin, Greșeli gramaticale, contact WhatsApp la un număr în afara României

Am g─âsit tot felul de propuneri de ├«mprumuturi de la persoane care ofereau ca form─â de contact un email de Gmail sau de Hotmail. Dac─â este o institu╚Ťie serioas─â va avea un domeniu propriu ca acesta unde te afli (imprumut.org). ╚śi o adres─â de email rela╚Ťionat─â cu acel domeniu.

exemplu de escroc Facebook

nume fals, text tradus, email de Gmail, telefon in afara României

Alt indiciu că este vorba de o persoană dubioasă este faptul că au numele și prenumele foarte ușor de identificat ca nume false. Pe de altă parte dacă ne aflăm pe Facebook este foarte ușor să accesăm profilul lor personal.

Aceste persoane lucreaz─â de multe ori cu profil de Facebook recent (mai pu╚Ťin de un an de zile) ╚Öi nu au altceva ├«n profilul lor dec├ót o poz─â sau dou─â. De multe ori numele ╚Öi prenumele sunt ├«n alt─â limb─â. Se poate vedea de asemenea c─â au folosit un traduc─âtor automat pentru a redacta mesajul┬á lor.

exemplu de mesaj de necrezut in Facebook

Nume fictiv, contact prin email de Gmail. ATENȚIE!

Alt─â form─â de contact este un num─âr de telefon din afara Rom├óniei. Ne invit─â s─â contact─âm la un num─âr de telefon care este ├«n alt─â ╚Ťar─â ╚Öi dac─â sun─âm exist─â posibilitatea ca ├«n ╚Ťara respectiv─â acest num─âr s─â fie un num─âr cu tarif suplimentar.

Mult─â aten╚Ťie, v─â rog. Dac─â ceva este prea frumos s─â fie adev─ârat, in mod normal este o mare ╚Üeap─â ├«mprumut bani.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
30 ⁄ 6 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.