ALERTĂ! ? Țeapă Împrumut Bani

Atunci când caută o finanțare rapidă sau urgentă, mulți oameni apelează la creditori privați car dau țeapă împrumut bani. Sunt presupuse entități digitale specializate în acordarea de împrumuturi rapide online sau mini-credite. Cu toate acestea, rețeaua este populată cu mulți escroci care încearcă să profite de nevoile celor care au nevoie de mini-credite rapide sau de împrumuturi personale ieftine. Prin urmare, din imprumut.org vrem să vă oferim o serie de sfaturi, astfel încât să le puteți pune în practică atunci când căutați un împrumut.

Verificați cea mai bună ofertă de mini-credite

Când aveți dubii, apelați numai la entități înregistrate sau cunoscute

Din motive de securitate, cel mai bine este să mergeți întotdeauna la entități înregistrate sau pe care le cunoașteți

Numele entității. Suma Acordată Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

1- Verificați dacă domeniul web este sigur

țeapă împrumut bani

Imagine fundal Shane în Unsplash

Primul dintre toate este să vă asigurați că vă aflați în fața unui site web sigur și de încredere care corespunde cu cel al unei entități care împrumută bani. Pentru a ști dacă un site web este fiabil, trebuie să țineți cont de câteva dintre următoarele aspecte:

  • lacat la urlExistența unui lacăt situat înainte de începerea adresei URL. Aceasta indică nivelul de securitate al domeniului în care vă aflați și vă informează dacă datele tale personale sunt sau nu în siguranță.
  • Lăsați ca antetul linkului web să înceapă cu „https”. Acest lucru indică, de asemenea, că pagina pe care vă aflați este în siguranță
  • Că entitatea are o secțiune „Notificare legală” în care sunt reflectate datele sale (entitate, companie sau număr de înregistrare comercială etc.)
  • În domeniul lor web trebuie să includă secțiuni din „Termeni și condiții”, precum și tarifele serviciilor lor
  • Numere și adrese de contact
  • Scriere și ortografie fără cusur. Adică să fie un text care este corect. Să nu pară ca și cum ar fi fost tradus cu google traductor.

Dacă vreunul sau mai multe dintre aceste puncte eșuează, fii suspect cu privire la serviciile lor. In niciun caz va trebui să le oferi informațiile tale personale sau financiare.

2- Verificați dacă numărul său de înregistrare este real

Deși absența Avizului legal este de obicei unul dintre cei mai frecvenți factori ai site-urilor web frauduloase, nu ar trebui să vă relaxați dacă îl includ și entitatea nu vi se pare nimic. Verificați dacă numărul de înregistrare al companiei, entității sau companiei dvs. apare în registrul corespunzător pentru a vă asigura că aveți de-a face cu un creditor legitim. De exemplu:

  • Dacă este o instituție de credit financiar, creditori imobiliari sau intermediari de credit imobiliar, aceștia trebuie să apară în evidența Băncii României (BNR)
  • Dacă este o entitate sau o companie care acordă mini-credite, puteți verifica numărul sau existența acesteia în Registrul comercial oficial.

3- Nu plătiți nimic în avans

Trebuie să știți că niciun împrumutător legitim nu vă va cere plata în avans a niciunui comision, oricare ar fi acesta, sau să plătiți taxa pentru o asigurare legată sau așa ceva înainte de a vă oferi banii. Această acțiune este considerată în afara codului de bune practici bancare al Băncii României. Prin urmare, dacă vă solicită vreo plată în avans, fiți suspicioși și fugiți, deoarece este probabil o înșelătorie.

4- Colectați informații de la alți utilizatori

Dacă îți dau o senzație proastă, cel mai bine este să faci o mică cercetare pe internet pentru a afla ce părere au utilizatorii despre ei. Nu vă limitați la opiniile care pot apărea în domeniul pretinsului împrumutător, deoarece normal este că toate sunt false și măgulitoare. Investigați internetul și citiți ce cred ei că utilizatorii (deși acest lucru nu ar trebui să fie folosit ca criteriu decisiv, mai ales dacă entitatea este legală), dar nu strică niciodată să știe ce gândesc alții, în special cei care au decis să denunțe practica proastă a unora indivizi.

Rețele sociale cum ar fi Facebook locul ideal pentru o țeapă împrumut bani

Profitând de situația disperată a celor care caută un credit pe Facebook găsim foarte des persoane care caută următoarea victimă.

exemplu de țepar Facebook

Exemplu de o persoană falsă. Nume străin, Greșeli gramaticale, contact WhatsApp la un număr în afara României

Am găsit tot felul de propuneri de împrumuturi de la persoane care ofereau ca formă de contact un email de Gmail sau de Hotmail. Dacă este o instituție serioasă va avea un domeniu propriu ca acesta unde te afli (imprumut.org). Și o adresă de email relaționată cu acel domeniu.

exemplu de escroc Facebook

nume fals, text tradus, email de Gmail, telefon in afara României

Alt indiciu că este vorba de o persoană dubioasă este faptul că au numele și prenumele foarte ușor de identificat ca nume false. Pe de altă parte dacă ne aflăm pe Facebook este foarte ușor să accesăm profilul lor personal.

Aceste persoane lucrează de multe ori cu profil de Facebook recent (mai puțin de un an de zile) și nu au altceva în profilul lor decât o poză sau două. De multe ori numele și prenumele sunt în altă limbă. Se poate vedea de asemenea că au folosit un traducător automat pentru a redacta mesajul  lor.

exemplu de mesaj de necrezut in Facebook

Nume fictiv, contact prin email de Gmail. ATENȚIE!

Altă formă de contact este un număr de telefon din afara României. Ne invită să contactăm la un număr de telefon care este în altă țară și dacă sunăm există posibilitatea ca în țara respectivă acest număr să fie un număr cu tarif suplimentar.

Multă atenție, vă rog. Dacă ceva este prea frumos să fie adevărat, in mod normal este o mare Țeapă împrumut bani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 16 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.