Vrei salariul în avans? Sunt bănci care vi-l dau!

Există luni în care planurile noastre financiare sunt complicate și am putea folosi un mic ajutor sub forma unui salariu în avans. Dacă nu avem în vedere ideea de a cere șefului, avem întotdeauna opțiunea de a o solicita la bancă, deși, din păcate, nu toate entitățile și conturile o permit. Pentru cei care se întâmplă frecvent, soluția este ușoară, treceți la o bancă dispusă să vă avanseze salariul atunci când este necesar. Mai jos vom arăta care sunt conturile curente care oferă acest serviciu, pe lângă multe alte avantaje.

Ce înțelegem prin salariul în avans?

salariul în avans

Sursă imagine: openclipart-vectors-30363

Este un instrument financiar care uneori trece neobservat, dar poate fi destul de util în circumstanțe specifice. Este conceput pentru momente specifice, când avem nevoie de lichiditate înainte de data la care vom primi salariul.

În general, suma avansată nu depășește, de obicei, valoarea a trei salarii adăugate, iar perioada de returnare este destul de scurtă, maxim până la 6 luni.

În ceea ce privește dobânda la acest împrumut, acestea sunt mici, ajungând chiar la 0% la unele entități. De aceea, nu este permis să solicitați avansuri foarte des, deși există excepții de la bănci care vă permit să obțineți avansuri de salarizare de mai multe ori pe an.

Care sunt cerințele pe care trebuie să îndeplinim pentru a obține un avans?

Deși condițiile specifice se pot schimba în funcție de bancă și de caracteristicile contului pe care l-am contractat, există o cerință fundamentală: virarea salariului către această entitate.

Dar aceasta nu poate fi singura condiție pe care banca o solicită de la noi. Iată câțiva dintre factorii care vă pot influența decizia:

  1. Că salariul sau contul curent în care avem salariul domiciliat permită acest serviciu. Nu toate o fac, face parte din caracteristicile sale și poate fi în condiții specifice.
  2. În funcție de faptul dacă suntem sau nu scutiți de datorii. Banca ne poate studia situația financiară înainte de a fi de acord să ne ofere un avans de salarizare.
  3. Depinde de tipul de contract de muncă pe care îl avem. Faptul de a avea un loc de muncă permanent nu este același lucru cu un post temporar.
  4. În funcție de permanența și vechimea pe care o avem în entitate.

Ce conturi curente ne permit să primim avans?

Pe piața curentă, există entități care au inclus avansuri de salarizare ca una dintre posibilitățile conturilor lor de salarizare.

Despre imprumut.org:

www.imprumut.org este unul dintre cei mai importanți comparatori de finanțe personale din România.

Vă ajutăm să alegeți contul cu cele mai puține comisioane, împrumutul sau ipoteca dotată cu cea mai mică dobândă sau cel mai profitabil depozit. Oferim sfaturi, trucuri și instrumente de calcul, totul gratuit.

Informațiile noastre sunt imparțiale, simple și actualizate în mod constant, astfel încât să știi totul înaintea nimănui în cel mai scurt timp posibil. În finanțe … informația este putere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
5 − 3 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.