Vrei salariul ├«n avans? ­čÜę Exist─â b─ânci care vi-l dau!

Exist─â luni ├«n care planurile noastre financiare sunt complicate ╚Öi am putea folosi un mic ajutor sub forma┬áunui salariu ├«n avans.┬áDac─â nu avem ├«n vedere ideea de a cere ╚Öefului, avem ├«ntotdeauna op╚Ťiunea de a o solicita la banc─â, de╚Öi, din p─âcate, nu toate entit─â╚Ťile ╚Öi conturile o permit.┬áPentru cei care se ├«nt├ómpl─â frecvent, solu╚Ťia este u╚Öoar─â, trece╚Ťi la┬áo banc─â dispus─â s─â v─â avanseze salariul┬áatunci c├ónd este necesar.┬áMai jos vom ar─âta care sunt conturile curente care ofer─â acest serviciu, pe l├óng─â multe alte avantaje.

Ce ├«n╚Ťelegem prin salariul ├«n avans?

Numele entit─â╚Ťii. Suma Acordat─â Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!
salariul în avans

Surs─â imagine: openclipart-vectors-30363

Este un┬áinstrument financiar┬ácare uneori trece neobservat, dar poate fi destul de util ├«n circumstan╚Ťe specifice.┬áEste conceput pentru momente specifice, c├ónd avem nevoie de lichiditate ├«nainte de data la care vom primi salariul.

În general, suma avansată nu depășește, de obicei, valoarea a trei salarii adăugate, iar perioada de returnare este destul de scurtă, maxim până la 6 luni.

├Än ceea ce prive╚Öte┬ádob├ónda la acest ├«mprumut, acestea sunt mici, ajung├ónd chiar la 0% la unele entit─â╚Ťi.┬áDe aceea, nu este permis s─â solicita╚Ťi avansuri foarte des, de╚Öi exist─â excep╚Ťii de la b─ânci care v─â permit s─â ob╚Ťine╚Ťi avansuri de salarizare de mai multe ori pe an.

Care sunt cerin╚Ťele pe care trebuie s─â ├«ndeplinim pentru a ob╚Ťine un avans?

De╚Öi condi╚Ťiile specifice se pot schimba ├«n func╚Ťie de banc─â ╚Öi de caracteristicile contului pe care l-am contractat, exist─â o cerin╚Ť─â fundamental─â:┬ávirarea salariului c─âtre aceast─â entitate.

Dar aceasta nu poate fi singura condi╚Ťie pe care banca o solicit─â de la noi.┬áIat─â c├ó╚Ťiva dintre factorii care v─â pot influen╚Ťa decizia:

  1. C─â salariul sau contul curent ├«n care avem salariul domiciliat s─â permit─â acest serviciu.┬áNu toate o fac, face parte din caracteristicile sale ╚Öi poate fi ├«n condi╚Ťii specifice.
  2. ├Än func╚Ťie de faptul dac─â suntem sau nu scuti╚Ťi de datorii.┬áBanca ne poate studia situa╚Ťia financiar─â ├«nainte de a fi de acord s─â ne ofere un avans de salarizare.
  3. Depinde de tipul de contract de muncă pe care îl avem. Faptul de a avea un loc de muncă permanent nu este același lucru cu un post temporar.
  4. ├Än func╚Ťie de permanen╚Ťa ╚Öi vechimea pe┬ácare o avem ├«n entitate.

Ce conturi curente ne permit s─â primim avans?

Pe pia╚Ťa curent─â, exist─â entit─â╚Ťi care au inclus avansuri de salarizare ca una dintre posibilit─â╚Ťile┬áconturilor┬álor de┬ásalarizare.

Despre imprumut.org:

www.imprumut.org este unul dintre cei mai importan╚Ťi comparatori de finan╚Ťe personale din Rom├ónia.

V─â ajut─âm s─â alege╚Ťi┬ácontul cu cele mai pu╚Ťine comisioane, ├«mprumutul sau ipoteca dotat─â cu cea mai mic─â dob├ónd─â sau cel mai profitabil depozit.┬áOferim sfaturi, trucuri ╚Öi instrumente de calcul, totul gratuit.

Informa╚Ťiile noastre sunt impar╚Ťiale, simple ╚Öi actualizate ├«n mod constant, astfel ├«nc├ót s─â ╚Ötii totul ├«naintea nim─ânui ├«n cel mai scurt timp posibil.┬á├Än finan╚Ťe ÔÇŽ┬áinforma╚Ťia este putere!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
32 ⁄ 16 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.