Vrei salariul în avans? ? Există bănci care vi-l dau!

Există luni în care planurile noastre financiare sunt complicate și am putea folosi un mic ajutor sub forma unui salariu în avans. Dacă nu avem în vedere ideea de a cere șefului, avem întotdeauna opțiunea de a o solicita la bancă, deși, din păcate, nu toate entitățile și conturile o permit. Pentru cei care se întâmplă frecvent, soluția este ușoară, treceți la o bancă dispusă să vă avanseze salariul atunci când este necesar. Mai jos vom arăta care sunt conturile curente care oferă acest serviciu, pe lângă multe alte avantaje.

Ce înțelegem prin salariul în avans?

Numele entității. Suma Acordată Durata creditului Detalii Solicitare
CREDITPRIME 200 - 4.000 Lei maxim 24 luni Pentru 500 Lei pe 1 an de zile vom plăti în total 1,579.98 Lei SOLICITĂ!
SMILE CREDIT 200 - 2.000 Lei 30 zile Primele 7 zile nu plătim dobândă. Pentru 1.000 după 30 de zile plătim 1390,83 Lei SOLICITĂ!
VIVA CREDIT 100 - 2000 Lei maxim 24 luni Primul credit gratis pe o perioadă de 30 zile. După 30 de zile pentru 1.000 se va plăti o dobândă de 12 Lei pe zi. SOLICITĂ!
CREDIT FIX 100 - 4.000 Lei 1 - 92 zile Primul Credit până la 2.000 Lei fără dobândă. Pentru o perioadă de 30 de zile. SOLICITĂ!
OCEAN CREDIT 500 - 4500 Lei 15 zile sau 3 luni Pentru 1000 plătim 1.046,1 la 15 zile și dacă este la 3 luni plătim 1.119,4 la Lei SOLICITĂ!
HORA CREDIT 100 - 10.000 Lei 1 zi - 6 luni Pentru 1.000 Lei pe 30 zile plătim 1.000,03 - Pentru 70 de zile 1.033,6 Lei și pentru 6 luni plătim 2.291,3 Lei SOLICITĂ!

Este un instrument financiar care uneori trece neobservat, dar poate fi destul de util în circumstanțe specifice. Este conceput pentru momente specifice, când avem nevoie de lichiditate înainte de data la care vom primi salariul.

În general, suma avansată nu depășește, de obicei, valoarea a trei salarii adăugate, iar perioada de returnare este destul de scurtă, maxim până la 6 luni.

În ceea ce privește dobânda la acest împrumut, acestea sunt mici, ajungând chiar la 0% la unele entități. De aceea, nu este permis să solicitați avansuri foarte des, deși există excepții de la bănci care vă permit să obțineți avansuri de salarizare de mai multe ori pe an.

Care sunt cerințele pe care trebuie să îndeplinim pentru a obține un avans?

Deși condițiile specifice se pot schimba în funcție de bancă și de caracteristicile contului pe care l-am contractat, există o cerință fundamentală: virarea salariului către această entitate.

Dar aceasta nu poate fi singura condiție pe care banca o solicită de la noi. Iată câțiva dintre factorii care vă pot influența decizia:

  1. Că salariul sau contul curent în care avem salariul domiciliat permită acest serviciu. Nu toate o fac, face parte din caracteristicile sale și poate fi în condiții specifice.
  2. În funcție de faptul dacă suntem sau nu scutiți de datorii. Banca ne poate studia situația financiară înainte de a fi de acord să ne ofere un avans de salarizare.
  3. Depinde de tipul de contract de muncă pe care îl avem. Faptul de a avea un loc de muncă permanent nu este același lucru cu un post temporar.
  4. În funcție de permanența și vechimea pe care o avem în entitate.

Ce conturi curente ne permit să primim avans?

Pe piața curentă, există entități care au inclus avansuri de salarizare ca una dintre posibilitățile conturilor lor de salarizare.

Despre imprumut.org:

www.imprumut.org este unul dintre cei mai importanți comparatori de finanțe personale din România.

Vă ajutăm să alegeți contul cu cele mai puține comisioane, împrumutul sau ipoteca dotată cu cea mai mică dobândă sau cel mai profitabil depozit. Oferim sfaturi, trucuri și instrumente de calcul, totul gratuit.

Informațiile noastre sunt imparțiale, simple și actualizate în mod constant, astfel încât să știi totul înaintea nimănui în cel mai scurt timp posibil. În finanțe … informația este putere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 + 20 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.